Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AI-gebaseerd samenwerkingsplatform van Insight

Insight heeft vandaag de lancering van Insight Digital Workspace™ aangekondigd. Insight Digital Workspace ™, dat ontwikkeld werd rondom Office 365 van Microsoft, biedt medewerkers hun eigen gepersonaliseerde platform dat bedrijfsnieuws en -updates samenbrengt met daarbij snelle en eenvoudige toegang tot dagelijkse taken, interne applicaties en applicaties van derden.

Insight Digital Workspace biedt eveneens zicht op aankomende vergaderingen via Outlook, evenals real-time Microsoft Teams-updates - allemaal aangepast aan de gebruiker op basis van contextbewuste AI-technologie. De Insight Digital Workspace ™ is ontwikkeld als onderdeel van Insight's Connected Workforce-oplossingsgebied om mobiele werknemers te ondersteunen en is beschikbaar op desktop en slimme devices, die overal toegankelijk zijn waar medewerkers ook werken.

Ingebouwde analysemogelijkheden helpen workflows en applicatiegebruik te monitoren, die IT-managers waardevolle inzichten geven, die hen helpen bij resource-allocatie en het ondersteunen van strategische investeringsbeslissingen.

De tool biedt ook statistieken over de betrokkenheid van de medewerkers voor het HR-team en de mogelijkheid om de effectiviteit van interne communicatie te meten, een vereiste voor marketing- en communicatiemanagers.

"De Insight Digital Workspace™ biedt een gepersonaliseerde digitale ervaring die op een intelligente manier de werkplek verenigt. Het is gebouwd op een reeks waardevolle, veilige en vertrouwde samenwerkingstools, die we kennen van Office 365. Het is echt een oplossing die gecentraliseerde toegang biedt tot relevant nieuws, informatie, applicaties, taken en meer. Het is opnieuw een geweldig voorbeeld van hoe onze partners elke dag weer creatieve oplossingen bedenken om onze Microsoft-visie werkelijkheid te maken ", aldus Bertrand Launay, General Manager Commercial Business bij Microsoft, West-Europa.

Marie del Marmol, country manager Insight BeLux zegt: "Bedrijven in elke sector hebben te maken met digitale disruptie en we weten ook dat werknemers vandaag anders werken dan vroeger. Uit onze eigen ervaringen met het gebruik van dit product in de afgelopen maanden, hebben we ervaren hoe het samenbrengen van medewerkers op één platform kan bijdragen aan hun persoonlijke productiviteit. Door ons personeel op deze manier te verbinden, hebben we een uitzonderlijke en productieve ervaring voor hen gecreëerd. Het extra voordeel om IT-afdelingen in staat te stellen het gebruik te analyseren en hierdoor slimme investeringsbeslissingen te kunnen nemen, zal organisaties helpen een nieuwe stap voorwaarts te zetten op hun reis naar digitale transformatie.”

Insight geeft demo’s van Insight Digital Workspace tijdens Infosecurity. Stand C174, Brussels Expo. Contact: Julie Joostens, 0476 52 36 81

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-12T11:28:19.000Z Insight België
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.