Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Parallels kondigt technical preview van Parallels RAS 19 aan

Parallels heeft aangekondigd dat de technical preview van Parallels RAS (Remote Application Server) 19 beschikbaar is. De release biedt nieuwe updates en features die geschikt zijn voor organisaties van elke omvang, zoals flexibelere implementatie van workloads in en naar de Cloud en een betere gegevensbeveiliging. Daarnaast zorgt de oplossing ervoor het beheer en de IT-kosten beter gestroomlijnd zijn.

Dankzij de nieuwe features van Parallels RAS 19 kunnen organisaties veelvoorkomende problemen oplossen. Denk hierbij aan de exponentiële groei van werken op afstand, een intensiever gebruik van de Private Cloud of Public Cloud, de steeds toenemende hoeveelheid cyberaanvallen en de verwachtingen van medewerkers dat de werkomstandigheden niet onderdoen voor de dagelijkse ervaringen die ze hebben als consument. De nieuwe release van Parallels RAS biedt bedrijven de volgende voordelen: 

 1. Flexibelere implementatie van workloads in en naar de Cloud - Bied organisaties en hun medewerkers verbeterde flexibelere implementatiemogelijkheden, die kunnen worden uitgebreid naar de Multi-Cloud voor virtuele applicaties, desktop delivery en meerdere applicatie-implementatiemethoden.
 2. Security voor medewerkers op afstand – Stelt IT-leiders in staat om medewerkers op afstand te beschermen tegen nieuwe soorten cyberbedreigingen. Hierdoor kan er worden gewerkt aan een bedrijfscultuur die menselijke fouten bij security inbreuken kan voorkomen.
 3. Gestroomlijnd beheer van IT en kosten – Geeft multifunctionele teams de middelen om IT-budgetten te beheren én een snellere product delivery te bevorderen. De nieuwe features waarborgen een efficiënter gebruik van middelen dankzij automatisering en gestroomlijnde configuraties, zodat IT minder tijd kwijt is aan beheer en de verbruikskosten worden verlaagd.

"We willen onze klanten innovatieve oplossingen bieden, zoals onze virtual desktop infrastructure oplossing waarmee medewerkers overal productief kunnen zijn,” zegt Christian Aquilina, Senior Director of Product Management voor Parallels RAS. "Met Parallels RAS 19 wordt de implementatie flexibeler en de security uitgebreid, zonder dat het gebruik complexer wordt."

Ga naar de website om de volledige lijst met nieuwe features te bekijken of bezoek de Parallels RAS productpagina voor meer informatie.

De belangrijkste nieuwe features van Parallels RAS 19 zijn:

 • Amazon Web Services (AWS) als Cloud provider;
 • Integratie van MSIX-app-koppelingen;
 • Beheer van Let’s Encrypt certificaten;
 • Parallels Client voor Windows op ARM64;
 • Filters en beleidsregels op basis van expressies;
 • Energiebeheer;
 • Accountdetectie op basis van e-mailadres;
 • Logon hours control;
 • Meerdere Multi-Factor Authentication  providers (MFA's);
 • Specifieke URL-omleiding.

Proefversie en beschikbaarheid: 

De Technical Preview van Parallels RAS 19, die vandaag is uitgebracht, biedt toegang tot de nieuwste features, zoals flexibelere implementatie, betere security en eenvoudig gebruik. Bestaande klanten kunnen zich aanmelden bij hun Parallels My Account om Parallels RAS 19 Technical Preview te downloaden en te installeren. Nieuwe gebruikers kunnen zich registreren voor een account op: my.parallels.com/register

Naar verwachting zal Parallels RAS 19 in augustus 2022 beschikbaar zijn. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-03T11:42:20.000Z Parallels


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.