Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Casting42: een betere manier van talenten managen

Met trots presenteren wij Casting42: een casting cloud platform voor iedereen die castings op de goede manier wil organiseren. Casting42 is van de grond af aan opgebouwd met behulp van de modernste en meest schaalbare technologieën zoals cloud first-strategie en kunstmatige intelligentie. Je zult merken dat je grote databases makkelijker en effectiever kunt doorzoeken met behulp van onze slimme algoritmes. Op die manier vind je in een mum van tijd de talenten die aan je eisen voldoen.

Met trots presenteert Kempen Automatisering, Casting42: een casting cloud platform voor iedereen die castings op de goede manier wil organiseren. Casting42 is van de grond af aan opgebouwd met behulp van de modernste en meest schaalbare technologieën zoals cloud first-strategie en kunstmatige intelligentie. Je zult merken dat je grote databases makkelijker en effectiever kunt doorzoeken met behulp van onze slimme algoritmes. Op die manier vind je in een mum van tijd de talenten die aan je eisen voldoen.

Vind sneller de talenten die u nodig hebt

Casting42 is een alles-in-één personaliseerbare casting database voor castingdirectors, productiebedrijven, figurantenbureaus en commerciële casting. Geen stress meer bij het vinden van geschikt talent voor specifieke opdrachtgevers. Met Casting42 vindt u de ideale acteurs voor de klus. Vind de juiste talenten, koppel ze aan een castingproject en deel het project met uw klanten via een beveiligde online omgeving.

Cloudcasting zorgt voor een gebruiksvriendelijke en zeer responsieve interface.

“ Na tien jaar talentendatabases op maat te hebben gemaakt voor productiemaatschappijen, casting- en modellenbureaus, zijn wij klaar voor de volgende stap. We hebben al onze kennis en ervaring gebundeld om een product te ontwikkelen dat het dagelijkse werk van casting professionals beslist verbetert. Om verzekerd te zijn van een geweldige klantervaring hebben we met tientallen castingbureaus contact gehad, om te bespreken wat zíj kunnen gebruiken. Op die manier hebben we ieder aspect van onze software verfijnd, om zo casting workflows optimaal te ondersteunen. “

Het is een fluitje van een cent om met dit customizable platform aan de slag te gaan: je maakt simpel je eigen talentendatabase aan en voegt dan talenten toe. Dankzij onze Application Programming Interface (API) kun je bovendien een hoop tijd besparen door het integreren van castingoproepen, het aanbieden van een aanmeldformulier op je website, of het delen van talenten met een klik op de knop. Onze professioneel ogende setcards, online gasttoegang en handige updateformulieren zullen je bedrijf krachtig uit de verf laten komen. Omdat beveiliging essentieel is, hebben we onze database bovendien zo ontworpen dat hij voldoet aan alle privacyregels en AVG-wetgeving.

Functionaliteiten

• Streaming video voor “self audition tapes”, laat uw talent ook mobiel castings insturen in tijden van COVID.

• Laat talent snel profielen updaten zodat u altijd up-to-date bent.

• Deel casting selecties met opdrachtgevers op beveiligde manier.

• Eenvoudig beschikbaarheid van talent uitvragen zonder talloze losse mailtjes.

• Uw talent data encrypted at rest & in transit

• Snelle bestands overdrachten van grote fotoselecties door automatische compressie & internationaal CDN.

Ontdek hoe je jouw castingbureau kan verbeteren met Casting42!

Neem contact met ons op of kijk op https://casting42.com/nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-11T17:19:17.000Z Kempen Automatisering


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.