Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rsult treedt toe tot NetSuite Partner Programma

Dit artikel delen:

Rsult-IT, de IT-dienstverlener met roots in de financiële wereld, sluit zich aan bij het NetSuite Alliance Partner Programma. Door de samenwerking met Oracle NetSuite, marktleider in cloudsoftware voor finance, Enterprise Resource Planning (ERP), HR en omnichannel-commerce, kan Rsult-IT zijn klanten, die zich binnen diverse sectoren bevinden, een grotere schaalbaarheid bieden en snelgroeiende, (internationale) ondernemingen van passende en flexibele IT-oplossingen voorzien.

Optimaliseren financiële processen in het MKB

Rsult-IT legt zich toe op de optimalisatie van de financiële processen in het MKB. Doordat de organisatie een groot netwerk binnen de accountancywereld heeft, zijn zij sterk in het adviseren van accountants van snelgroeiende organisaties met internationale expansie. “Onze klanten zitten in verschillende groeistadia,” vertelt John Schrijvers, algemeen directeur van Rsult. “De wat grotere, snelgroeiende ondernemingen met uitdagingen op het gebied van multichannel en multi-currency, hebben meer nodig dan wat Nederlandse producten te bieden hebben. Wij zijn dan ook blij dat wij Oracle Netsuite aan ons portfolio hebben kunnen toevoegen. Door de schaalbaarheid van Oracle Netsuite zien wij een grote markt voor hen.”

Oracle Netsuite faciliteert innovatie & nieuwe businessmodellen 

Een ander significant voordeel dat Schrijvers ziet, is dat Oracle NetSuite native cloud-oplossingen bouwt, waar andere aanbieders voor de bovenkant van de markt vaak alleen hosted oplossingen bieden. “Oracle NetSuite is echt geboren en getogen in de cloud,” stelt hij. “Onze klanten die met Oracle Netsuite gaan werken hoeven zich dus niet langer bezig te houden met verschillende softwareversies en updates. De flexibiliteit, wendbaarheid en de eenvoud van Oracle NetSuite maakt voor hen de weg vrij voor groei en innovatie.” Schrijvers ziet de toekomst met Oracle NetSuite zonnig in en ziet zelfs mogelijkheden om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen op basis van het Oracle NetSuite-platform. “Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van diverse Point of Sales systemen of webshops aan de Oracle NetSuite-omgeving en/of het bouwen van nieuwe app’s.”

De unieke benadering van Rsult

“Bij het selecteren van onze partners, staat kwaliteit uiteraard op nummer één,” zegt Michiel Ramakers, Sales Director Benelux van NetSuite. “Rsult heeft een unieke benadering van de markt, door hun expertise op het gebied van finance en ze ontwikkelen bovendien hun eigen software zoals bijvoorbeeld www.databrydge.nl en www.dataswitcher.nl. Hierdoor verwacht ik dat zij ons niet alleen gaan helpen bij het vergroten van onze afzetmarkt, maar wellicht in de toekomst ook bij het verrijken van het Oracle NetSuite-ecosysteem. We zijn dan ook erg blij dat we Rsult mogen verwelkomen als NetSuite Alliance Partner.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-24T12:18:23.000Z R-sult IT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.