Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

4apps treedt toe tot NetSuite Partner Programma

Dit artikel delen:

4apps, dé Oracle E-Business Suite-specialist, sluit zich aan bij het NetSuite Alliance Partner Programma. Door de samenwerking met Oracle NetSuite, marktleider in cloudsoftware voor finance, Enterprise Resource Planning (ERP), HR en omnichannel-commerce, kan 4apps zijn klanten een grotere schaalbaarheid bieden en snelgroeiende, internationale ondernemingen van passende en flexibele IT-oplossingen voorzien.

De best mogelijke oplossingen

4apps ondersteunt klanten met het optimaal laten renderen van Oracle-applicaties en biedt betrouwbare en kwalitatief hoogstaande dienstverlening en producten. “Ons uitgangspunt is om het voor klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Op basis van businesscases zoeken we samen met de klant naar het beste antwoord op hun vraag,” zegt Marc Plug, Sales Director bij 4apps group. “We onderscheiden ons door applicaties niet puur vanuit een IT-perspectief te implementeren, maar juist ook vanuit een business achtergrond. Onze medewerkers hebben veelal jarenlange ervaring als bijvoorbeeld financial controller en kunnen daarom de essentiële vertaalslag naar de eindgebruiker maken. Zo ondersteunen ze hen in een soepele transitie naar de cloud.”

Cloud based karakter NetSuite past bij organisaties

Plug ziet het cloud based-karakter van de oplossingen van NetSuite als een groot voordeel voor organisaties. “Het ERP-landschap is namelijk enorm in beweging. Door het on-demand karakter van de huidige maatschappij kloppen steeds meer organisaties bij ons aan voor een moderne oplossing die inspeelt op die veranderende behoeften. De schaalbare aard en de compleetheid van de NetSuite oplossing, zoals het afdekken van lokale (fiscale) regels, sluit naadloos aan bij onze visie en missie. Door deze eigenschappen is Netsuite echter ook voor heel veel bedrijven een geschikte oplossing”, zegt hij. Plug ziet de toekomst dan ook zonnig in: “Het partnership is net gestart, maar op basis van onze jarenlange ervaring in deze markt en uitgebreide kennis van ERP-systemen durf ik te stellen dat NetSuite op het gebied van cloud wel echt één van de beste applicaties is die bedrijven op dit moment kunnen kiezen.”

De unieke benadering van 4apps

“We zijn heel blij dat we een sterke partij als 4apps aan onze partners kunnen toevoegen,” zegt Michiel Ramakers, Sales Director Benelux bij NetSuite. “4apps heeft een jarenlange achtergrond in ERP dienstverlening en is daardoor heel goed in zowel het interpreteren van de vraag en situatie van de klant, als het verzorgen van de technische en praktische inrichting. Dit alles met als doel om processen te optimaliseren, efficiënter te maken en kosten te besparen. 4apps is een uiterst capabele implementatiepartner, en een aanwinst voor het NetSuite Alliance Partner-programma.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-30T12:06:15.000Z 4apps


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.