Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RSM breidt dienstverlening uit met Netsuite

Dit artikel delen:

RSM Netherlands Technology Consulting en Oracle NetSuite hebben recentelijk een samenwerkingsovereenkomst getekend. Door deze samenwerking breidt RSM haar dienstverlening verder uit met implementaties van de cloudbased ERP software van Oracle Netsuite, software gericht op groeiende bedrijven in het mkb met internationale ambities.

 “Wij merken dat steeds meer mkb-ondernemers hun werkgebied vergroten en internationaal zaken willen doen. Deze ondernemers willen een systeem dat met hen en hun organisatie meegroeit en waarmee zij op elk moment en overal ter wereld hun administratie kunnen raadplegen. Daarom zijn veel internationaal opererende en snelgroeiende bedrijven al overgestapt naar Oracle Netsuite”, zegt Serge Leloux, Directeur van RSM Netherlands Technology Consulting. “Oracle NetSuite is een wereldwijde partner, die net als RSM ondernemers wil ondersteunen bij hun ondernemerschap. De software is gebruiksvriendelijk, flexibel in te richten en innovatief.”    

“Wij zijn blij met het feit dat nu ook RSM Netsuite aanbiedt”, zegt Michiel Ramakers, Sales Director Benelux van Netsuite. “RSM weet als geen ander dat de klantbehoeften aan sterke veranderingen onderhevig zijn en kunnen met Netsuite, dat snel bedrijfsprocessen kan aanpassen naar de veranderende marktvraag, daar perfect op inspelen.”    

RSM heeft in meerdere landen, waaronder Groot-Brittannië en Amerika, al jarenlang een consultancypraktijk voor implementaties van Oracle NetSuite. Door de nauwe samenwerking binnen het RSM-netwerk, kunnen ondernemers profiteren van deze ervaring en expertise en is RSM de geschikte partner voor Oracle Netsuite implementaties in Nederland.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-03T11:10:11.000Z RSM


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.