Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SystemsAccountants specialiseert in Netsuite

Dit artikel delen:

De SystemsAccountants Group heeft een nieuw bedrijf opgericht: SANSA Solutions. SANSA focust zich, als onderdeel van de de SystemsAccountants Group, volledig op consultancy, implementatie en ondersteuning op het gebied van Oracle NetSuite in de EMEA-regio.

SANSA kan putten uit meer dan 20 jaar ervaring van de SystemsAccountants Group die actief zijn op het snijvlak van bedrijfsprocessen en systemen. SANSA hanteert een op maat gemaakte aanpak en biedt een breed scala van diensten aan; van het opstellen van requirements voor een nieuw systeem, tot de daadwerkelijke roll-out en het aansluitende beheer.

Tony Fidler is Managing Director bij SANSA en heeft ruime ervaring in het advies en de implementatie van ERP-systemen en alle aspecten die daarbij komen kijken; van de initiële evaluatie van een financieel systeem, tot de selectie, implementatie, evaluatie en training van medewerkers aangevuld met het overkoepelende projectmanagement. Gedurende zijn 20-jarige carrière heeft Tony een mooi track record opgebouwd in het opleveren van succesvolle projecten.

“Dit nieuwe bedrijf biedt groeiende bedrijven een alternatieve en flexibele benadering van traditionele resourcing-methodes. Die kunnen duur, beperkend en tijdrovend zijn. Door zowel procesautomatisering als analyse te verbeteren, biedt Oracle NetSuite het MKB een schaalbaar platform waarmee bedrijven zich meer op hun klanten, prestaties en expertise kunnen focussen en minder tijd kwijt zijn aan beheer van IT-resources”, zegt Fidler.

Michiel Ramakers, Sales Director Benelux bij Netsuite: “De gekwalificeerde en ervaren finance & IT-consultants van SANSA gaan hun klanten als geen ander kunnen helpen bij een effectievere implementatie, ondersteuning en verbetering van hun huidige gebruik van Oracle NetSuite, daar ben ik van overtuigd.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-21T14:02:22.000Z Sansa Solutions


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.