Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Flexso opent nieuw kantoor in Lummen

Dit artikel delen:

Flexso opent een nieuw kantoor in Lummen. Zo creëert de SAP- implementatiepartner een sterke lokale aanwezigheid om organisaties in de regio (Nederlands-) Limburg, Leuven en de Kempen optimaal te ondersteunen bij de digitalisatie van hun bedrijfsprocessen.

Flexso adviseert en begeleidt organisaties bij de digitalisatie van hun bedrijfsprocessen met de softwareoplossingen van SAP. Het bedrijf bestaat sinds 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende SAP Gold Partner met kantoren in Antwerpen, Gent, Louvain-La-Neuve en internationale vestigingen in Nederland (Utrecht) en Oostenrijk (Wenen). In mei opende Flexso een nieuw Belgisch kantoor in Lummen.

Inzet op groeiend ondernemerslandschap Limburg

Lummen is niet toevallig gekozen als locatie voor het nieuwe kantoor. Flexso kiest voor een centrale ligging in Limburg om optimaal te voorzien in de digitale behoeften van het groeiend aantal organisaties in de regio. De nabijheid voor bedrijven in (Nederlands-) Limburg, Leuven en de Kempen biedt een groot voordeel in de dienstverlening. Zo zal het kantoor in Lummen enerzijds dienen als uitvalsbasis voor de consultants van Flexso, maar biedt het ook mogelijkheden tot workshops, vergaderingen en evenementen.

"We zijn zeer verheugd om ons nieuwe kantoor in Lummen te openen", zegt Raf Alexander, Managing Partner van Flexso. "Het ondernemingslandschap in Limburg is een groeiende markt. Met het kantoor in Lummen vergroten we onze aanwezigheid in de regio om organisaties nog beter bij te staan in hun digitalisatietrajecten."

Lokale aanwezigheid als werkgever

Naast de lokale aanwezigheid voor klanten, wil Flexso met het nieuwe kantoor een aantrekkelijke werkgever zijn voor consultants die in de regio wonen.

“Flexso ondersteunt organisaties van A tot Z bij de digitalisatie van hun bedrijfsprocessen. De expertise van onze consultants omvat dan ook elk aspect van een organisatie.’’, legt Raf Alexander uit. ‘’Flexso is een aantrekkelijke werkgever die voortdurend op zoek is naar de beste talenten. Met de investering in regionale vestigingen zoals Lummen, zetten we volop in op de versterking van onze lokale teams.’’

Het nieuwe Limburgse kantoor van Flexso is gelegen in de Bosstraat in Lummen, vlak aan het knooppunt dat in de volksmond gekend is als ‘Het Klaverblad’. 

Over Flexso

Flexso is een strategische end-2-end SAP Partner die organisaties begeleidt naar een vlotte, digitale transformatie. Als erkend SAP Gold Partner bieden zij advies en ondersteuning bij de implementatie van SAP-oplossingen, waaronder SAP S/4HANA, SAP Cloud-oplossingen, integraties en managed services. Voor meer informatie kunt u terecht op www.flexso.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-10T13:54:19.000Z Flexso


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.