Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Digitale factuurverwerking vangt groei op!

Dit artikel delen:
Digitale factuurverwerking vangt groei op!

Jorn Heutmekers, Hoofd Financiële Administratie bij MediReva vertelt over de keuze voor en praktijkervaring met digitale factuurverwerking door ISProjects

20.000 facturen, beheer voor meerdere bv’s en toename budgethouders
Jorn Heutmekers, Hoofd Financiële Administratie bij MediReva: “De financiële administratie van MediReva telt 4 medewerkers waarvan 3 FTE. Wij beheren gezamenlijk de administraties voor de meerdere bv’s van MediReva. Doordat wij een groeiende organisatie zijn, moeten de 20.000 inkomende facturen door een steeds groter aantal budgethouders geaccordeerd worden. Dit maakte de beheersing van de facturenstroom complexer en arbeidsintensiever. Daarnaast is er binnen MediReva veel ruimte voor innovatie. Deze combinatie maakte voor ons de overstap naar digitale factuurverwerking een logische keuze. ISProjects had een duidelijk en eerlijk verhaal. Het was voor beide partijen vooraf helder wat wel en niet kon. Zeer prettig bij een IT-project. Daarnaast heeft ISProjects al een groot aantal NAV gebruikers en daardoor ruime ervaring met de integratie in NAV. De deelname aan een seminar en het referentiebezoek maakten de keuze voor ISProjects eenvoudig.”

Efficiency en kostenbeheersing
“In de praktijk ervaren wij al geruime tijd de voordelen van digitale factuurverwerking door onder andere een hogere productiviteit per FTE. Verder zien wij een kortere doorlooptijd van de inkomende facturenstroom en zijn wij nu beter in staat de kosten onder controle te houden. De medewerkers van MediReva maken graag gebruik van het digitale archief. Daarnaast is de rapportage tool van ISProjects voor het management een zeer overzichtelijke tool die inzicht geeft in verdere efficiency mogelijkheden. Kortom: MediReva is zeer tevreden over haar keuze om op deze manier de groei van de organisatie op te vangen!” sluit Heutmekers af.

De MediReva Groep bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een uiterst professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van de organisatie.

Meer informatie over ISProjects: www.isprojects.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-01T14:52:59.000Z ISProjects


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.