Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unisys lanceert omnichannel banking platform

Dit artikel delen:
Unisys lanceert omnichannel banking platform

Unisys lanceert Elevate, een end-to-end digitaal bankiersoftwareplatform en serie applicaties waarmee financiële instellingen hun klanten een veilige en omnichannel bankervaring kunnen bieden. Daarmee kunnen gebruikers altijd en overal geld overschrijven en een lening of hypotheek aanvragen - of ze dat nu via een mobiel apparaat of via een internetbrowser op een vaste computer doen.

Elevate stelt organisaties in staat om hun klanten een veilige en probleemloze bankierervaring te bieden”, zegt Eric Hutto, senior vice president en president Enterprise Solutions bij Unisys. “Steeds meer gebruikers willen bankieren op een manier die bij hun digitale levensstijl past. Door hen hiertoe in staat te stellen met een veilig en geïntegreerd digitaal bankierplatform, zal de tevredenheid én loyaliteit onder gebruikers toenemen.”

Veiliger bankieren

Elevate is gebaseerd op het Retail Banking Delivery platform van Unisys en beschikbaar voor financiële instellingen van elke grootte. De oplossing kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van een organisatie en biedt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Met de ingebouwde adaptieve biometrische en data-analyse worden gebruikers geïdentificeerd, krijgen ze toegang en worden hun transacties goedgekeurd. Daarmee bestrijdt Elevate fraude en verbetert het de gebruikerservaring, maar voldoet het ook aan reguleringen en vermindert het uitgaven aan compliance.

Elevate kan vanuit de privé of publieke cloud worden gebruikt, maar ook lokaal worden gedraaid. Het programma wordt beveiligd met Unisys Stealth®, dat gebruik maakt van microsegmentatie en encryptie op basis van identiteit. Daardoor wordt de infrastructuur in segmenten opgedeeld en hebben alleen gebruikers die geautoriseerd zijn toegang tot bepaalde segmenten. Wie die toegang niet heeft, zal deze segmenten niet eens kunnen zien.

“De huidige uitdaging voor veel banken en organisaties is hoe ze relevant blijven, en aan de veranderende behoeften van klanten kunnen blijven voldoen”, zegt Eric Crabtree, global head bij Unisys Financial Services. “Met de analytics-functie in Elevate kunnen banken hun operatie en sales verbeteren. En dankzij beveiligingssuite Stealth zijn klantapplicaties en gegevens goed beschermd tegen dreigingen.”

Met het cloud delivery-model van Elevate kunnen financiële instellingen een nieuwe generatie digitaal vaardige klanten aantrekken en hun omnichannel-dienstenaanbod uitbreiden, hun speed to market voor digitale diensten verbeteren en klanten laten betalen per gebruik. Daarnaast zorgt Unisys dat het platform compliant is met geldende reguleringen.

Elevate is vanaf dit kwartaal beschikbaar in Azië, Oceanië en de EMEA-regio; in het tweede kwartaal wordt de dienst ook in Noord-Amerika en Latijns-Amerika gelanceerd.

Voor meer informatie over de dienstverlening van Unisys aan financiële instellingen, zie http://www.unisys.com/industries/financial-services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-15T10:37:00.000Z Unisys


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.