Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Finzie kiest Hyarchis voor digitalisering

Dit artikel delen:
Finzie kiest Hyarchis voor digitalisering

Eindhoven, 10 april 2017 – Finzie, een in 2016 opgerichte franchiseformule voor persoonlijk financieel advies, maakt gebruik van het Hyarchis Digital Platform voor het automatiseren en optimaliseren van haar front,- mid- en backoffice. Met het Hyarchis Digital Platform is Finzie in staat om data, documenten, workflows en communicatie efficiënt in te zetten. Daarnaast kan de franchiseformule de gehele keten, van hypotheekaanvraag tot de langdurige adviesrelatie tussen Finzie en de klant, zo veel mogelijk automatiseren en zo strak mogelijk inrichten. Met dit geautomatiseerde proces worden klanten ontzorgd op het gebied van de financiële huishouding en krijgen zij een continu geoptimaliseerd overzicht.

Hyarchis heeft een lange historie in document management systemen (DMS) en is een grote speler binnen de hypotheekmarkt. Het Hyarchis Digital Platform is een bundeling van dit DMS en andere Hyarchis-producten, zoals webgebaseerde procesondersteuning, customer communication management en content management. Hierdoor ontstaat een naadloze koppeling tussen verschillende systemen in de keten. Finzie heeft daarnaast gebruik gemaakt van het feit dat additionele applicaties, zoals rekentools, eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan het platform. Ook is er aansluiting met het Hypotheken Data Netwerk voor een efficiënte afhandeling van een hypotheekaanvraag. Finzie voldoet aan de HDN Standaard en is gecertificeerd.

“Finzie is een ambitieuze organisatie die alles in het werk stelt om niet alleen een van de eerste maar ook de meest relatiegerichte financiële dienstverlener te zijn.” Dat stelt Paul van der Meijs, directeur bij Finzie. “Veel adviesorganisaties zijn transactie-gedreven. Je sluit een product af en vervolgens hoor je niets meer. Bij ons krijgen consumenten doorlopend advies over zowel hun grote als hun kleine geldzaken. Proactief, dus zonder dat de klant hierom hoeft te vragen. Het Hyarchis Digital Platform is in deze filosofie onmisbaar. Door de innovatieve techniek achter het platform kunnen we onze diensten tegen een scherp tarief aanbieden en staan klanten écht altijd centraal.”

Marijke Vos, CCO bij Hyarchis: “We zijn trots op het feit dat de combinatie van onze producten zo centraal staat in de dienstverlening van Finzie. Deze dienstverlening is wat ons betreft hét voorbeeld voor veel financiële organisaties. Door een slim en innovatief platform in te zetten kunnen organisaties excellente klantenservice bieden. Iets dat vandaag de dag cruciaal is. Zeker als het gaat om het verkrijgen en behouden van een goede concurrentiepositie.”

Meer weten over de samenwerking tussen Finzie en Hyarchis? Klik hier voor de uitgebreide klantcase.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-10T14:03:00.000Z Hyarchis


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.