Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Herlaad je ping.ping-saldo nu makkelijk met de Payconiq by Bancontact-app

Dit artikel delen:

In de zoektocht naar innovatieve betaaloplossingen die in alle veiligheid functioneren, is de koppeling van het betaalsysteem ping.ping met de Payconiq by Bancontact-app, de perfecte oplossing voor een gesloten betaalomgeving (een closed-loop systeem) zoals in scholen, universiteiten of ziekenhuizen.

Het strikt naleven van de huidige hygiënemaatregelen - zoals het bewaren van de nodige afstand - blijft essentieel om het Covid-19 virus in te dijken. Meer dan ooit geldt dit ook bij betalingen. In de zoektocht naar innovatieve betaaloplossingen die in alle veiligheid functioneren, is de koppeling van het betaalsysteem ping.ping met de Payconiq by Bancontact-app, de perfecte oplossing voor een gesloten betaalomgeving (een iclosed-loop systeem/i) zoals in scholen, universiteiten of ziekenhuizen. 

Wat is ping.ping? 

Ping.ping biedt software voor verschillende innovatieve cashless betaaloplossingen aan, onder andere software voor een herlaadbare betaalkaart in een zogenaamd closed-loop systeem. De software voor het betaalsysteem is geconnecteerd met de studenten- en/of personeelskaart waarmee de gebruiker vervolgens contactloos kan betalen voor bijvoorbeeld catering, printing/copying, drankautomaten, koffiemachines, onthaal, sport- en fietsenverhuur... Ook kan de de ping.ping kaart gelinkt worden aan allerhande andere toepassingen zoals toegangscontrole en tijdsregistratie.  Belangrijk om weten is dat ping.ping geen gelden beheert. Het saldo komt rechtstreeks terecht op de bankrekening van de school, het bedrijf, het ziekenhuis, de sportclub of de evenementorganisator. Ping.ping levert enkel de software zodat bedrijven gebruik kunnen maken van hun eigen betaalsysteem binnen hun eigen gesloten omgeving, inclusief alle gelden. "Ping.ping wil contactloos en snel betalen in de eigen gesloten omgeving van een organisatie steeds makkelijker en veiliger maken. In dat kader levert de integratie van ping.ping in de mobiele betaalapp Payconiq by Bancontact een extra service op voor onze klanten. We hopen dat verschillende nieuwe klanten van deze nieuwe service in combinatie met een gesloten omgeving gebruik zullen maken,” zegt Directeur Marc Strackx van ping.ping. 

Opladen via de Payconiq by Bancontact-app 

De mobiele betaalapp Payconiq by Bancontact integreerde de betaaldienst ping.ping vorig jaar als extra dienst in de app. Op die manier wil de app het betalen en opladen nog gemakkelijker en veilig maken. Het opladen van het ping.ping-saldo kan nu rechtstreeks via de Payconiq by Bancontact-app gebeuren, waarmee het mobiel herladen dus nog vlotter gaat.   “De Payconiq by Bancontact-app wil mobiel betalen in alle situaties zo snel, makkelijk en veilig mogelijk maken,” zegt Nathalie Vandepeute, CEO van Bancontact Payconiq Company. “Door handige diensten zoals ping.ping in de app te integreren, helpen we onze consumenten om hun saldo veilig en vanop afstand te kunnen herladen. Dit biedt hun de mogelijkheid om thuis, zonder fysiek contact te moeten maken met een oplaadpunt, hun saldo op te laden."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-18T16:50:42.000Z Alfa-Zet Systems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.