Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Binance viert 5e verjaardag met gratis Bitcoin Trading Fees

Dit artikel delen:

Binance viert zijn 5e verjaardag door handels- kosten op een breed scala aan Bitcoin spot-tradingsparen te elimineren.

Sinds 8 juli kunnen gebruikers genieten van gratis handel op dertien stablecoins en spot-trading combinaties waaronder BTC/USDT, BTC/BUSD, BTC/USDC, BTC/EUR, BTC/TRY en meer. De nieuwe handelskosten zijn tot nader order van kracht, waardoor Binance-gebruikers wereldwijd ook nog na de twee weken van verjaardagsvieringen kunnen genieten van het “gratis gevoel”.

Binance oprichter en CEO "CZ" (Chanpeng Zhao) zei: ​ "In lijn met onze user-first filosofie, heeft Binance er altijd naar gestreefd om de meest concurrerende tarieven in de branche te bieden. Binance wilde altijd een inclusief platform zijn met oog voor toegankelijkheid. Het schrappen van de handelskosten op geselecteerde BTC spot-tradingsparen is een andere stap in die richting."

"In een tijdsbestek van vijf jaar heeft Binance een geweldige gemeenschap opgebouwd die in ons gelooft en onze visie ondersteunt. Onze groei en prestaties zouden niet mogelijk zijn geweest zonder hen. We hopen iets terug te doen voor de gemeenschap door hen te voorzien van 's werelds beste producten en diensten," voegde CZ eraan toe.

Binance werd in juli 2017 gelanceerd als een crypto-naar-crypto-uitwisseling en werd binnen zes maanden 's werelds grootste crypto-exchange. Vandaag is Binance een wereldwijd blockchain-ecosysteem dat zich uitstrekt over handelsdiensten, infrastructuuroplossingen, educatieve middelen, onderzoek, sociaal welzijn en liefdadigheidsprogramma's, investerings- en incubatie-initiatieven en meer. Door toegang te verlenen tot brede financiële tools met behoud van een van de laagste kosten in de markt, maakt Binance crypto voor iedereen toegankelijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-11T10:47:13.000Z Backstage Communication


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.