Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Easyvest vereenvoudigt pensioenlandschap met nieuwe pensioenplanner

Dit artikel delen:

Het lag al meer dan een jaar op de loer. De ambitie van easyvest, een Brusselse fintech gespecialiseerd in passief beleggen, wordt nu werkelijkheid: zijn pensioenplanner, die al meer dan 1000 keer gedownload werd, moedigt de Belgen aan om nu in actie te komen om hun pensioen te verbeteren.

Waarom?

Omdat het Belgische pensioensysteem complex is. Wie weet nu precies hoeveel hij krijgt en wanneer?

Het pensioen is niet alleen ingewikkeld, maar ook vaak afstandelijk, saai en schrikt ook veel mensen af. We denken er liever niet aan!

Maar uitstel brengt toekomstige gepensioneerden in gevaar, want voor velen zal de som van wettelijke en aanvullend pensioen niet genoeg zijn. 

Met zijn pensioenplanner biedt easyvest Belgen een eenvoudige tool waarmee ze nu kunnen handelen om hun pensioen met een gerust hart te plannen.

Hoe?

Met de easyvest-app kunt u al uw pensioengegevens op één plek verzamelen (wettelijk pensioen, aanvullend pensioen, pensioensparen), een pensioendoelstelling bepalen die overeenkomt met uw behoeften en direct actie ondernemen door een spaarplan te openen om dit doel te bereiken.

Voor wie?

Voor alle Belgen. De app is gratis en de planner laat een onbeperkt aantal simulaties toe. Daarnaast houdt het voorgestelde spaarplan rekening met ieders situatie. Dit is wat een nieuwe gebruiker te zeggen heeft:

“De easyvest-app is van openbaar nut. Iedereen zou de oefening meteen moeten doen. Omdat intuïtief niemand weet hoe hij moet anticiperen op samengestelde rente en inflatie, is het essentieel om zo'n rekenmachine te hebben.”

De easyvest app is gratis beschikbaar in de App store of op Google Play.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-22T10:06:56.000Z Backstage Communication


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.