Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Single sign-on toegang tot bedrijfsdata en apps

Single sign-on toegang tot bedrijfsdata en apps

De Nederlandse SharePoint- en Cloud-specialist Triple A lanceert MyWindow®, een single sign-on platform dat werken efficiënter, makkelijker en leuker maakt. Gebaseerd op de bekende en alom geliefde smartphone-ervaring, geeft MyWindow® op elk device via tegels snel en makkelijk toegang tot servers, data en applicaties, zelfs met directe opstartmogelijkheden. MyWindow® wordt wereldwijd aangeboden via de ALSO Cloud Marketplace, het internationale B2B Cloud-platform voor de ICT-industrie.

De gebruiker centraal
Smartphones zijn een onmisbaar onderdeel van ieders identiteit en leven, zowel zakelijk als privé. Om zakelijke gebruikers op elk device eenzelfde ervaring te bieden als op hun smartphone, ontwikkelde Triple A het single sign-on platform MyWindow®. Daarmee kan een online werkomgeving flexibel worden ingericht, volledig op basis van gebruikerswensen. Tegels op het scherm bieden snel en eenvoudig toegang tot bestanden, e-mail, agenda, taken, formulieren, workflows en andere applicaties, waaronder Document en Content Management Systemen. Diverse tegels tonen continu actuele informatie, o.a. over ongelezen e-mails, agendapunten en taken.

Drie categorieën
De informatie op MyWindow® is verdeeld in drie logische categorieën: Bedrijfsinformatie, Functiegerichte informatie en Persoonlijke informatie. Elke categorie heeft een startscherm met een eigen kleur. Bedrijfsinformatie bevat apps en tegels, die voor iedereen binnen een organisatie van belang zijn. Functiegerichte informatie toont functie of afdeling gerelateerde tegels en is gekoppeld aan de inlogcode van de gebruiker. Persoonlijke informatie is naar eigen inzicht in te richten.

Eenvoudige navigatie, 100% responsive
Marktonderzoek van Triple A wijst uit dat MyWindow® dat draait op Azure, voorziet in een behoefte en nieuwe kansen biedt voor resellers. Eenvoudige navigatie via tegels met herkenbare iconen en specifieke content voor personen, groepen of afdelingen maakt MyWindow® zeer krachtig. Andere sterke punten zijn de platformstructuur, responsiveness en toegang tot meerdere systemen of combinaties, zoals een gecombineerde agenda. MyWindow® sluit naadloos aan bij cloud-oplossingen, Office 365, Azure en on-premise SharePoint.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-07T16:18:00.000Z Triple A


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.