Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Betty Blocks pakt ‘On Stage’ uit met forse groei

Betty Blocks pakt ‘On Stage’ uit met forse groei

Vrijdag 3 februari was Betty Blocks On Stage in Tobacco Amsterdam. Hét jaarlijkse evenement van het gelijknamige applicatie-ontwikkelplatform van de Nederlandse leverancier Betty Blocks. Chris Obdam - CEO van Betty Blocks - pakte groots uit met de aankondiging dat Betty Blocks in vier nieuwe landen actief wordt. De cijfers van 2016 geven veel vertrouwen voor de toekomst en de Betty Blocks roadmap 2017 liegt er dan ook niet om. Het vertrouwen is groot en de mogelijkheden eindeloos.

Tijdens de dag gaven diverse klanten en partners zoals KPMG, de gemeenten Amsterdam & Zaanstad en QNH Consulting acte de présence om hun licht over rapid application development (rad) en de mogelijkheden van het Betty Blocks-platform te laten schijnen.

Internationalisering
Tijdens de roadmap presentatie werd groots uitgepakt met de bekendmaking van nieuwe, internationale uitbreidingen. België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de USA zijn officieel aan het portfolio toegevoegd. Chris Obdam stelde het publiek gerust door te benadrukken dat Betty Blocks uit de ‘West-Friese klei’ is getrokken en dat ze altijd met beide benen op de grond blijven staan.

Groei in cijfers
De keynote van Chris Obdam was de aftrap van de presentaties. Een korte terugblik op 2016 leert dat er 5000 apps zijn aangemaakt, de organisatie is verdubbeld, het aantal klanten is gegroeid met 150 procent en de omzet is gestegen met 110 procent.

Chris Obdam, CEO bij Betty Blocks, kijkt terug op een geslaagde dag. ”Met ruim 250 aanmeldingen waaronder grote namen als KPMG en de gemeenten Zaanstad & Amsterdam spreekt het van vertrouwen in Betty Blocks en de toekomstplannen.”

Marco Groeneveld, Eigenaar / Directeur bij Groeneveld Management Services, beaamt de woorden van Obdam. “Bedankt voor het perfect georganiseerde event vandaag en mooi te zien dat Betty Blocks ook in 2017 haar groei zal doorzetten.”

Arnoud Huijgen - Senior Informatie-adviseur bij de Gemeente Hoorn, vult aan: “Een compliment voor de On Stage-sessie van vanmiddag. Goed georganiseerd, straalde informele professionaliteit uit. Ook voldoende ruimte om aan het netwerk te werken.”

Groei door partners
Projecten worden ondergebracht bij daartoe gespecialiseerde partners. Betty Blocks focust zich volledig op verdere ontwikkeling van het platform. Met een uitbreiding van 7 nieuwe partners waarvan er 5 vertegenwoordigd waren tijdens Betty Blocks On Stage, is er ruimschoots aanbod aan expertise. Partner QNH Consulting gaf deze middag een uitgebreide presentatie over de samenwerking en welke mogelijkheden dit voor beide partijen biedt.

Stop coding, start visual modeling
Het Betty Blocks-platform vervangt complexe programmeertaal voor grafische modellen. Softwareontwikkeling zonder coderen dus. Dit gaat tot wel 10x sneller dan traditioneel programmeren en je ontwikkelt ook direct applicaties in plaats van prototypes. Doordat de softwareontwikkeling gebaseerd is op een grafische drag-and-drop interface, wordt de business direct betrokken bij de ontwikkeling door de IT. De eeuwige kloof tussen de business en IT wordt hiermee gedicht en innovaties worden snel uitgerold.

Presentaties en indruk van de dag
Wil je meer weten over de roadmap of de andere presentaties? Neem dan gerust contact op. Daarnaast, om een indruk te krijgen van de dag is er ook fotomateriaal beschikbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-08T20:08:00.000Z Betty Blocks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.