Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rob Heerink opnieuw aan het roer bij iRent

Rob Heerink opnieuw aan het roer bij iRent

AMERSFOORT, 15 februari 2017 – Rob Heerink is de nieuwe business manager bij iRent, de marktleider in de Europa op het gebied van het verhuren van server-, storage- en netwerkapparatuur op de korte en middellange termijn met bijbehorende software en services.

Rob Heerink was betrokken bij de oprichting van de ict-dienstverlener OnDemand Group waar iRent onder valt. De afgelopen twee jaar heeft hij gebruikt om als business manager iFactory, ook een dochteronderneming van de OnDemand Group, op te bouwen. Nu zijn taken bij iFactory zijn overgenomen door Peter-Marin Kalverboer, keert Heerink weer terug bij iRent.

Rob Heerink wil zich bij iRent het komend jaar gaan richten op de verdere internationalisering binnen Europa en de verdere uitbouw van de vendor- en partnerrelatie met HP, Lenovo en Dell EMC. “Gezien onze expertise op het gebied van tijdelijke inzet van apparatuur, hebben we onlangs een nieuwe service toegevoegd, te weten HaaS (Hardware as a Service) / FlexLease. Die propositie willen we de komend tijd uitbreiden”, reageert Rob Heerink.

Rob Heerink heeft ruim 15 jaar ervaring in de IT-verhuursector. Hij zit al 25 jaar in de ICT-branche, waarvan 20 jaar als leidinggevende. Meer informatie over Rob Heerink is te vinden op: https://nl.linkedin.com/in/robheerink/nl

Over iRent
iRent is ruim 13 jaar een Europese nichespeler (marktleider) in de korte en middellange termijnverhuur van server, storage en networking. iRent voorziet in de fysieke tijdelijke ICT capaciteit, zowel urgente als projectmatige. iRent ontzorgt in de ruimste zin des woord bijvoorbeeld in geval van calamiteiten of bij het tijdelijk voorzien van capaciteit in de transitie naar de cloud. Met een voorraad van meer dan EUR 10 miljoen kunnen urgente aanvragen snel ingevuld worden.
Tevens is iRent de demopartner voor EMC, IBM, Lenovo, HP en Oracle. Voor Lenovo zijn wij de officiële demopoolpartner in de Benelux, Nordics, DACH en East Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-15T09:10:00.000Z iRent BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.