Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe printer met beveiligingsfuncties bij OKI

OKI MC563dn

OKI presenteert een nieuwe multifunctionele A4 kleurenprinter (MFP) als aanvulling op het eind vorig jaar geïntroduceerde kleurenportfolio. De MC563dn maakt afdrukken van hoogwaardige kwaliteit en biedt extra beheerfuncties aan bedrijven zodat ze, letterlijk, diep indruk kunnen maken. De MC563dn combineert een imposante afdruksnelheid (30 ppm) met hoogwaardige afdrukkwaliteit (1200 x 1200 dpi). Daarnaast biedt deze MFP krachtige beveiligingsfuncties zoals Private Print en Card Release die nu ook voor kleine en middelgrote bedrijven en werkgroepen beschikbaar zijn.

“De nieuwe serie kleurenprinters en multifunctionals die OKI in oktober vorig jaar introduceerde, doet het bijzonder goed. De MC563dn is daarin een grote aanwinst omdat het dezelfde prestaties en beveiligingsfuncties biedt als de M573dn smart MFP. Hiermee spreekt deze nieuwe telg uit de MC500 Serie een bredere markt aan,” zegt Patrick Arnou, General Manager van OKI Systems Benelux.

De MC563dn combineert een imposante afdruksnelheid (30 ppm) met hoogwaardige afdrukkwaliteit (1200 x 1200 dpi). Daarnaast biedt deze MFP krachtige beveiligingsfuncties zoals Private Print en Card Release die nu ook voor kleine en middelgrote bedrijven en werkgroepen beschikbaar zijn.

“De nieuwe serie kleurenprinters en multifunctionals die OKI in oktober vorig jaar introduceerde, doet het bijzonder goed. De MC563dn is daarin een grote aanwinst omdat het dezelfde prestaties en beveiligingsfuncties biedt als de M573dn smart MFP. Hiermee spreekt deze nieuwe telg uit de MC500 Serie een bredere markt aan,” vult Patrick Arnou, General Manager van OKI Systems Benelux, verder aan.

De MC563dn is, net als alle andere machines uit de MC500-serie, uitgerust met professionele beveiligingsfuncties zodat alleen geautoriseerde medewerkers toegang hebben tot gevoelige documenten. De functie Private Print zorgt voor een extra beveiligingsslag door documenten versleuteld naar de printer te sturen, af te drukken en de printbestanden daarna te wissen.

Verder kan de MC563dn aangesloten worden op Gigabit Ethernet, waardoor ook zware bestanden probleemloos over het netwerk afgedrukt kunnen worden. Ook is de machine geschikt voor Google Cloud Print 2.0 en compatibel met AirPrint van Apple Inc., waardoor printen vanaf mobiele apparaten mogelijk is.

De krachtige MC563dn is een ideale aanvulling voor elke organisatie: de machine biedt hoogwaardige kleurenafdrukken en kan bijzonder veel formaten en papiersoorten aan; van A6 tot banners van 1320mm en papierdiktes tot 220gsm. Ideaal voor de dagelijkse printjes en voor afdrukken met speciale eisen, zoals visitekaartjes en banners. Die zijn allemaal zelf in huis te maken.

Daarbij is de MC563dn eenvoudig in te stellen. Voor hulp en service zijn er verwijzingen naar ‘how to’ video-handleidingen waarmee de machine direct in gebruik kan worden genomen en problemen snel opgelost kunnen worden.

“We beschouwen de MC563dn als een kosteneffectieve aanvulling op de serie. Organisaties hebben hiermee een robuuste en betrouwbare kleurenmultifunctional met extra functies”, zegt Patrick Arnou nog. Afgelopen najaar lanceerde OKI Systems een nieuwe serie kleurenprinters en MFP’s, met onder meer de MC573dn smart MFP en de C542dn smart printer. Hiermee komen functies als slim afdrukken en documentbeheer en -controle beschikbaar op desktopniveau.

OKI’s complete productportfolio speelt in op de wensen van bedrijven en werkgroepen van willekeurige grootte in allerlei sectoren. Onderscheidend daarbij is dat OKI zeer grote mediaflexibiliteit biedt en professionele hoogwaardige afdrukkwaliteit, in combinatie met krachtige functies om efficiënter te werken.

De OKI MC563dn in detail:

• Snelheid kleur/mono 30ppm
• Snelheid eerste pagina: 7,5 seconden
• Printresolutie: 1.200 x 1.200 dpi
• Papiercapaciteit: papierlade met 250 vellen in standaard vak; maximaal twee lades voor 530 vellen
• Dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen en faxen
• Geheugencapaciteit: 1GB RAM + 3GB eMMc
• Netwerkaansluiting: Gigabit, optioneel wireless
• USB: 2.0 device X 1, host X 2
• Mobiel printen via AirPrint of Google Cloud Print 2.0

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-03T11:20:00.000Z OKI


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.