Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gemalto ontvangt Cybersecurity Excellence Award

Tools4ever wint Cybersecurity Excellence Award

Amsterdam, 23 maart 2017 – Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging, is winnaar van de Cybersecurity Excellence Awards 2017. Gemalto's SafeNet KeySecure werd door meer dan 300.000 leden van de wereldwijde informatiebeveiligingsgemeenschap benoemd tot ‘best encryption product’.

Gemalto’s SafeNet KeySecure biedt het beveiligingsteam van een organisatie de mogelijkheid om encryptiesleutels eenvoudig en veilig centraal te beheren en op te slaan. Om de naleving van mandaten of interne beleidsmaatregelen voor gegevensbescherming te demonstreren, biedt de oplossing IT-beheerders één beheerconsole om auditprocessen te vergemakkelijken. Alle veranderingen in de status van een sleutel worden gemonitord via een gecentraliseerd logsysteem, dat de beveiligingsverantwoordelijken van een bedrijf onmiddellijk op de hoogte brengt van wijzigingen in de sleutel of pogingen tot inbraak. Deze real-time informatie stelt het beveiligingsteam in staat om snel de situatie aan te pakken en stakeholders te informeren, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

SafeNet KeySecure biedt flexibiliteit in fysieke, virtuele en publieke cloudomgevingen, zodat klanten het uitrolmodel kunnen kiezen dat het best bij hen past. De oplossing kan ook worden geïntegreerd in een ruim ecosysteem van clouddienstenleveranciers, naast de interoperabiliteitspartners die de OASIS KMIP-standaard gebruiken. Afhankelijk van de behoeften van de klant, ondersteunen Gemalto’s SafeNet KeySecure-, encryptie- en sleutelbeheerproducten verschillende encrypties in één platform, wat de IT-beheerders helpt om de bedrijfskosten en werklasten te verlagen.

“De Cybersecurity Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt aan personen, producten en bedrijven die getuigen van uitmuntendheid, innovatie en leiderschap in informatiebeveiliging”, zegt Holger Schulze, oprichter van de 300.000 leden tellende Information Security Community op LinkedIn. “Elk jaar ontvangen we honderden inzendingen en alleen de allerbeste cyberbeveiligingsproducten halen onze selectie en gaan door naar de stemronde.”

“De erkenning van onze sectorgenoten in de informatiebeveiligingsgemeenschap weerspiegelt onze toewijding om klanten gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor bedrijven te bieden”, zegt Todd Moore, Senior Vice President of Encryption Products bij Gemalto. “De gevolgen voor organisaties als hun gegevens verloren gaan, worden gestolen of worden gecompromitteerd zijn enorm. De integratie van Gemalto’s SafeNet KeySecure voor encryptie- en sleutelbeheer helpt bedrijven hun gegevens te beveiligen en de risico's die gepaard gaan met gegevensinbreuken te beperken.”

Gerelateerde bronnen
• Charting your Path to Enterprise Key Management
• Own and Manage your Own Encryption Keys
• SafeNet KeySecure Product Brief

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-23T11:37:00.000Z Gemalto


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.