Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Betty Blocks presenteert 153% licentiegroei Q1

Betty Blocks presenteert 153% licentiegroei Q1

Betty Blocks, het snelstgroeiende HPaPaaS-platform in de markt, presenteert vandaag de cijfers over het eerste kwartaal van 2017. De doorzettende groei is op het gebied van nieuwe klanten, het partnernetwerk en internationalisering.

Voor het tweede jaar op rij bereikt Betty Blocks een groei van meer dan 100% (153%) in licentiegroei. Daarnaast zijn er duizenden nieuwe gebruikers op het platform bijgekomen waaronder wereldwijd toonaangevende organisaties zoals Sligro Foodgroup, Tele2 en de Gemeente Amsterdam.

Explosieve groei van het partnernetwerk
Eind 2016 heeft Betty Blocks de weg ingeslagen van project- naar productorganisatie. Dit betekent dat projecten worden ondergebracht bij de beste partner for the job. Het partnernetwerk is in het eerste kwartaal met 120% gegroeid ten opzichte van 2016.

Chris Obdam, CEO van Betty Blocks: “We werken met z’n allen keihard en deze groeicijfers zijn wederom een bevestiging hiervan. Er zitten mooie dingen in het vat voor het tweede kwartaal van 2017 dus dat belooft nog veel meer goeds.”

Door de intensieve groei van het partnernetwerk is Betty Blocks actief in 3 nieuwe landen en 1 nieuwe continent. België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de USA zijn aan het portfolio toegevoegd.

Over Betty Blocks
Betty Blocks, een jong en snelgroeiend IT-bedrijf, biedt met zijn RAD-platform een ontwikkelplatform aan voor bedrijfs- & webapplicaties en tevens mobiele applicaties. Op dit platform ontwikkel je, door middel van visuele bouwblokken, zeer snel maatwerksoftware en koppelingen met externe systemen. Zonder coderen en tot wel 10x sneller dan traditioneel programmeren. Betty Blocks is een door Gartner erkend applicatie-ontwikkelplatform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-11T12:17:00.000Z Betty Blocks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.