Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cloud Distributie introduceert Efficient bellen

cloud telefonie

Wholesale telecom operator Cloud Distributie introduceert Efficient bellen, onbeperkt zakelijk bellen tegen een vast tarief. Efficient bellen levert een 3CX telefooncentrale in de cloud voor vaste- en mobiele telefonie waarmee bedrijven door middel van app’s hun bedrijfstelefonie zelf kunnen beheren. Efficient bellen wordt aangeboden in combinatie met onbeperkt zakelijk bellen vanaf 9,95 euro per maand.

Cloud Distributie speelt met Efficient bellen in op de toenemende vraag in de markt naar voorspelbare, transparante maandlasten en efficiente bereikbaarheid. Met Efficient bellen hebben MKB-bedrijven de beschikking over een geavanceerde 3CX telefooncentrale en houden ze zelf controle over hun telefoniekosten én bereikbaarheid. Daarnaast kent Efficient bellen geen contracttermijn, waardoor men nergens aan vast zit.

Cloud Distributie bedient met Efficient bellen het MKB en de ZZP-er met een unieke, flexibele oplossing die tegemoet komt aan de wensen van de moderne ondernemer. Een ondernemer de zich wil bezighouden met de kernactiviteiten van zijn onderneming, maar wel controle wil houden over zijn telefonie omgeving. Hij wil zelf zijn bereikbaarheid kunnen regelen en alleen betalen voor wat er daadwerkelijk wordt gebruikt.

Met de gratis bijgeleverde softphone en smartphone App, hebben gebruikers automatisch toegang tot geavanceerde functies. De mogelijkheid om de status van collega’s of andere gebruikers te kunnen bekijken is pure tijdwinst doordat het onnodig doorverbinden of het inspreken van voicemail berichten voorkomt. Het maakt daarbij het werken met flexwerkers stukken eenvoudiger. Heeft de gebruiker behoefte aan stilte of rust omdat hij een project moet afmaken, dan bestaat de mogelijkheid de status aan te passen en werk onderbrekingen te voorkomen.

Met maar één druk op de knop wordt een telefoonnummer doorgeschakeld, bijvoorbeeld in het geval van ziekte of vakantie. Op deze manier hoeft geen enkele oproep verloren te gaan en hebben organisaties altijd en overal controle over hun zakelijke telefonie.

Naast het eigen beheer heeft elke klant bij Efficient bellen een aanspreekpunt in de vorm van een lokale ICT partner. Deze ICT partners zijn gevestigd door heel Nederland, waardoor er altijd een gerenommeerde partij in de omgeving van de klant zit.

Efficient bellen is een dienst van Cloud Distributie, een wholesale telecomoperator voor de zakelijke markt met jarenlange ervaring in cloud communicatiediensten. In een tijd waarin kleine- en middelgrote bedrijven erbij gebaat zijn om hun communicatie zo efficiënt mogelijk in te richten gelooft Cloud Distributie dat Efficient bellen hiervoor de oplossing is. Met Efficient bellen beschikken organisaties over uitgebreide mogelijkheden om hun telefonie in te richten, zonder dat zij hiervoor grote investeringen hoeven te doen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-14T10:44:00.000Z Cloud Distributie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.