Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nuvias verwerft Benelux-distributeur DCB

Nuvias Group, de pan-EMEA, high value distributeur, kondigde vandaag de overname aan van de value added Benelux distributeur DCB. Nuvias heeft al kantoren in Nederland (Amsterdam) en België (Brussel). Deze overname zal hun aanwezigheid in de Benelux versterken en uitbreiden.

DCB is een toonaangevende, bekroonde distributeur met kantoren in Nederland (Veldhoven) en België (Zaventem). De firma heeft meer dan twintig jaar ervaring in de sector en concentreert zich vooral op cybersecurity, met leveranciers zoals WatchGuard Technologies, Kaspersky Lab, Trustwave en Centrify.

Paul Eccleston, CEO van de Nuvias Group, vertelt: “DCB is een value added distributeur met een zeer sterke reputatie en een breed partnerbestand. Hun focus op service en ondersteuning, buitengewone productkennis en uitmuntendheid stemt volledig overeen met de filosofie en strategie van de Nuvias Group. Het DCB-productaanbod is volledig in lijn met de Nuvias Cyber Security Practice, met gemeenschappelijke leveranciers zoals WatchGuard en Kaspersky. We zullen onze pan-EMEA-security leveranciers zoals Arbor Networks, Malwarebytes en HID Global toevoegen aan het DCB-portfolio.”

Met deze overname wordt DCB de Nuvias Cyber Security Practice voor de Benelux en zal deze verder de algemene Cyber Security Practice binnen de Nuvias Group versterken.

Eccleston vervolgt: “De Benelux is strategisch zeer belangrijk voor ons en DCB zal daar de Cyber Security Practice worden, naast onze reeds gevestigde Advanced Networking en Unified Communications Practices. Wij zullen in de komende maanden nog aanzienlijke investeringen maken in de Benelux, waaronder extra personeel.”

Wim Clinckspoor, Managing Partner voor DCB, verklaart: “Dit is een buitenkans voor DCB-klanten, -partners en -personeel. Nuvias deelt onze kernovertuigingen en verbindt zich net zoals wij tot technische uitmuntendheid en hoge serviceniveaus. Dit biedt ons dus de middelen om verder te groeien en te ontwikkelen in de Benelux. Het stelt ons in staat om meer leveranciers voor een snelle groei aan te nemen die een hoogwaardige distributie zoeken in de hele EMEA-regio.”

DCB zal verder vanaf dezelfde locaties opereren, met hetzelfde personeel en managementteam, onder leiding van Managing Partners Wim Clinckspoor en Luk de Dobbeleer.

Over Nuvias Group
Nuvias Group is de pan-EMEA, high value distributeur, die een nieuwe definitie geeft aan internationale, gespecialiseerde distributie in IT. De firma heeft een platform ontwikkeld om een consistent, hoogwaardig, dienstverlenend en oplossingsrijk voorstel aan te bieden verspreid over EMEA. Dit stelt partner- en leveranciersgemeenschappen in staat om buitengewone bedrijfsondersteuning te leveren aan klanten en het maakt nieuwe normen van channelsuccessen mogelijk.

Tegenwoordig bestaat de groep uit Wick Hill, een bekroonde, value added distributeur met een sterke specialisatie in beveiliging; Zycko, een bekroonde, gespecialiseerde EMEA-distributeur, met een focus op geavanceerd netwerken; en SIPHON Networks, een bekroonde UC oplossing en technologie aandrijver voor het kanaal. De drie firma’s hebben bewezen ervaring in het leveren van innovatieve technologieoplossingen van topleveranciers en het leveren van marktgroei voor leverancierspartners en klanten. De groep telt 21 regionale kantoren verspreid over EMEA, en is ook actief in bijkomende landen via deze kantoren. De omzet bedraagt meer dan 350 miljoen USD.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-11T14:34:24.000Z Nuvias


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.