Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ACA IT-Solutions Best Partner Benelux Kaspersky

Tijdens The European Partner Summit 2017 van Kaspersky Lab heeft ACA IT-Solutions de award ontvangen voor Best Partner of the Benelux. De Award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse evenement waar alle grote partners van Kaspersky Lab samenkomen.

Dennis Schunselaar, Corporate Sales Manager van ACA IT-Solutions kreeg de Award uitgereikt uit handen van Arno Coster (Managing Director Europe van Kaspersky Lab), Nicolai Meldal (EU Head of Channel) en Kirsten Koning (Head of Corporate Sales at Kaspersky Lab Benelux).

ACA IT-Solutions heeft de Award ontvangen vanwege de uitzonderlijke prestaties in de afgelopen periode en het zeer hoge kennisniveau, de ruime ervaring, de intensieve samenwerking en de vele, mooie IT-Security projecten. ACA IT-Solutions is een ervaren gesprekspartner gebleken die organisaties in alle marktsegmenten helpt met IT-Security vraagstukken.

Martijn van Lom, General Manager van Kaspersky Lab Benelux licht toe: ‘De partner award voor Best Partner of the Benelux is absoluut verdiend. ACA IT-Solutions is als partner enorm gegroeid en heeft zich bewezen als een ervaren gesprekspartner die zijn hand niet omdraait voor complexe en grote IT-Security projecten. ACA IT-Solutions beschikt tevens over het Platinum Partnership, een status die slechts in zeer uitzonderlijke gevallen wordt toegekend.

Kaspersky Lab heeft in ACA IT-Solutions een strategische partner gevonden en we bouwen deze samenwerking graag verder uit in de komende jaren. We hebben daarom hoge verwachtingen van onze samenwerking in de toekomst.’

Dennis Schunselaar, Corporate Sales Manager van ACA IT-Solutions: ‘IT-Security staat al langere tijd bovenaan de agenda. Ontwikkelingen volgen elkaar dan ook in rap tempo op. Er is sprake van een heus kat-en-muisspel tussen cybercriminelen aan de ene kant en IT-Security specialisten aan de andere kant. ACA IT-Solutions is een zeer ervaren System Integrator en Cloud Provider. We realiseren complete IT-omgevingen op locatie of in de cloud.

Het vraagstuk met betrekking tot IT-Security wordt door ons bekeken vanuit ‘the bigger picture’. IT-Security loopt namelijk als een rode draad door de gehele organisatie. Daar ligt de kracht van ACA IT-Solutions.’

Deze denkwijze en manier van werken spreekt veel organisaties aan. Dat is duidelijk te merken aan de vele nieuwe aanvragen en projecten. Voor alle organisaties geldt dat de veiligheid van bedrijfsdata, applicaties en bedrijfscontinuïteit van groot belang zijn. Om dit te realiseren maakt ACA IT-Solutions gebruik van een combinatie van A-merken die elkaar aanvullen en versterken. Kaspersky Lab is hier een goed voorbeeld van en loopt voorop als het gaat om Endpoint Security. Niet voor niets is er een nauwe samenwerking met onder meer Europol en de Nederlandse Politie. Kaspersky Lab is dan ook een vaste waarde in de IT-Security oplossingen van ACA IT-Solutions.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-15T11:25:59.000Z ACA IT-Solutions


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.