Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OKI breidt kanaal voor Transfer Media uit

OKI heeft zijn exclusieve kanaal voor Transfer Media uitgebreid met PantoonBenes. PantoonBenes is als 100% Belgisch bedrijf al sinds 1991 actief in de markt voor digitale print en beschikt over een uitgebreid team aan gespecialiseerde medewerkers die de OKI Transfer Media printoplossingen optimaal kunnen in de markt kunnen zetten.

“De Transfer Media printoplossingen van OKI zijn enig in zijn soort. Denk hierbij aan de unieke witte toner printers en neon printers. Met deze machines zijn zeer opvallende en onderscheidende producties te realiseren, maar het is daarbij van groot belang dat de aanbieders van deze oplossingen zeer kundig zijn op zowel technisch als commercieel gebied”, licht Frank Pelkmans, business development manager bij OKI Benelux toe. “Deze combinatie van kennis en kunde vonden wij terug bij PantoonBenes en dat is de voornaamste reden geweest om aan te sturen op een kwalitatief partnerschip met deze reseller.”

“Bij PantoonBenes zijn wij continue op zoek naar mogelijkheden om ons aanbod te verbreden en zetten wij actief in op toepassingen die niet alleen ons, maar zeker onze klant de mogelijkheid bieden om waarde toe te voegen aan het aanbod. Hierbij stellen we ons veel meer als partner en adviseur van onze klant op dan als leverancier. Het is daarbij belangrijk om voorop te blijven lopen en te zorgen voor oplossingen waarmee onze klanten zich kunnen blijven onderscheiden. De unieke mogelijkheden van OKI op het gebied van het beprinten van transfer media passen daar perfect bij”, zegt Raf Thibaut, Managing Director bij PantoonBenes.

PantoonBenes gaat totaaloplossingen bieden op het gebied van het printen op transfer media. Daarvoor maken ze in eerste instantie gebruik van de OKI Pro7411WT A4-witte toner printer, de Pro8432WT A3-witte toner printer en de Pro6410 A4-Neon Color printer. Met deze machines zijn op eenvoudige en kosteneffectieve wijze unieke resultaten te realiseren op tal van donkere media, waaronder textielproducten, die tot voorkort alleen mogelijk waren met complexe en dure technieken. OKI en PantoonBenes brengen hiermee tal van nieuwe toepassingen binnen het bereik van een grote groep creatieve, grafisch ondernemers.

Bij PantoonBenes werd Jan van Hemelen aangesteld als productspecialist en adviseur voor de OKI producten.

EXTRA
Op dinsdag 31 oktober organiseert PantoonBenes een workshop “Textiel Transfer” waarbij de nieuwe in het assortiment opgenomen OKI printers getoond zal worden. De workshop vindt plaats in de showroom van de reseller.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-25T15:26:33.000Z OKI


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.