Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sunny Europe kiest voor BluJay-oplossing

Sunny Europe kiest voor BluJay’s Customs Management om groei te realiseren Sunny Europe implementeert BluJay Solutions’ Customs Management-oplossing om eenvoudig en snel douane-aangiften af te handelen. Sunny Europe heeft de ambitie een sterke groei door te maken als partij in Europa en om dit te realiseren is het belangrijk om met één softwaresysteem te werken waarmee in alle landen aangiftes kunnen worden afgehandeld. BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, biedt met Customs Management hiervoor de juiste tool.

Sunny Europe is een handelsbedrijf in taxfree goederen, gespecialiseerd in de scheepvaart. Sunny Europe is actief in alle zeehavens van België, Nederland en Noord-Duitsland en heeft de ambitie hier verschillende Europese landen aan toe te voegen.

De keuze voor de software van BluJay is een logisch vervolg op de huidige samenwerking tussen beide bedrijven. “Sunny Europe werkt sinds 2009 samen met BluJay, waarbij we al gebruik maakten van BluJay’s oplossingen”, zegt Bennie Kriekaard, IT Manager bij Sunny Europe. “We moesten overstappen op een nieuw en moderner douane-softwaresysteem en om deze overgang soepel te laten verlopen, is het voor ons een groot voordeel dat de leverancier al bekend is met onze huidige legacy systemen. Een nog groter voordeel is dat we BluJay’s centrale Customs Management-platform kunnen inzetten voor het gebruik in meerdere landen, waar we nu verschillende systemen gebruiken.”

Met behulp van BluJay’s Customs Management-platform, kan Sunny Europe de komende jaren nieuwe Europese markten betreden. Het bedrijf realiseert hiermee verdere groei en kan moeiteloos voldoen aan de douane-aangiften van de verschillende landen.

BluJay’s Customs Management is een SaaS-oplossing die bedrijven ondersteunt bij het naleven van de douanewetgeving in verschillende landen. Verklaringen worden elektronisch ingediend (vooraf gevalideerd) en berichten van douane-autoriteiten worden elektronisch ontvangen en verwerkt in één en hetzelfde systeem, waardoor dit gehele proces sterk wordt vereenvoudigd en beter te beheersen is. De SaaS-oplossing wordt up-to-date gehouden door specialisten wereldwijd die op hun eigen locatie nauwe relaties hebben met douane-instanties. Zij begrijpen de lokale vereisten en hebben de kennis en ervaring om richtlijnen op te stellen die werken in alledaagse situaties. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-25T16:00:43.000Z BluJay Solutions


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.