Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veeam onthult visie op ‘Hyper-Availability'

Veeam Software, marktleider op het gebied van Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise™, onthult zijn visie op ‘Hyper-Available’ bedrijven en zijn strategie om zakelijke klanten te begeleiden op hun weg naar grootschalig intelligent datamanagement. Op VeeamON 2018, de vierde editie van Veeam’s conferentie voor gebruikers en partners, demonstreert het bedrijf hoe klanten over de hele wereld het Veeam Hyper-Availability Platform inzetten voor intelligent datamanagement om businesscontinuïteit te garanderen en risico’s te verkleinen. Ook helpt het innovatie te versnellen, in een tijd waarin technologieën – zoals het Internet of Things (IoT), artificial intelligence (AI), machine learning en blockchain – vragen om een platform met een enorme schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor wat betreft databeheer.

De grootte en complexiteit van het beheer van de enorme groei en verspreiding van zakelijke data vereist vandaag de dag een nieuw soort oplossing. Een oplossing die meebeweegt van traditioneel, op policy’s gebaseerd databeheer naar een meer gedragsgedreven systeem. Zo kan data zichzelf meer autonoom beheren en in hoog tempo kritische zakelijke en operationele inzichten leveren. Samen met zijn ecosysteem van meer dan 55.000 technologische partners is het Veeam Hyper-Availability Platform de meest complete oplossing om klanten te helpen over te stappen naar intelligent datamanagement.

Peter McKay, co-CEO en directeur van Veeam: “Sinds de oprichting van Veeam in 2006 zijn we de leverancier van beschikbaarheidsoplossingen voor apps en data in multicloudomgevingen, waarmee we onszelf hebben neergezet als dé toonaangevende leverancier. Echter, nu technologieën als IoT, AI, machine learning en blockchain zich steeds verder ontwikkelen en klanten worstelen met het verzamelen van enorme hoeveelheden data voor betere zakelijke inzichten, hebben zij oplossingen nodig die meer doen dan alleen beschikbaarheid garanderen. Wij geloven dat Hyper-Availability de nieuwe standaard wordt voor data binnen moderne bedrijven. Het Veeam Hyper-Availability Platform, dat wordt gebruikt door veel van ‘s werelds grootste bedrijven, zoals Royal Caribbean, Mercedes-Benz, Telefonica en L’Oréal, is de meest complete oplossing om klanten te helpen bij hun overstap naar intelligent datamanagement. Zo bedienen zij de markt sneller met innovatieve digitale diensten.”

Daniël Zuthof, Solution Architect bij Equinix: “Veeam is de enige oplossing waarop we vertrouwen als het gaat om beschikbaarheid en beveiliging van data. Veeam past zich aan iedere klantomgeving aan omdat het zo veelzijdig is. Dit zijn grote voordelen voor een serviceprovider, omdat we klanten vijftig procent sneller kunnen integreren. En hoe sneller we klanten integreren, hoe sneller we de volgende klant kunnen bedienen. Dit maakt onze business een stuk flexibeler.” 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-28T15:52:28.000Z Veeam


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.