Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OKI breidt partner programma uit

OKI Europe breidt zijn Shinrai partnerprogramma uit met de uitgebreide dienst Smart Managed Page Services voor het gamma Standard producten (Kleur & Mono printers en Kleur & Mono multifunctionals) Het proactief volgen van verbruiksgoederen maakt opslag overbodig en stelt partners in staat om sneller en nauwkeuriger in te spelen op de behoeften van klanten. Partners zullen hierdoor profiteren van grotere klanttevredenheid en een nauwkeurige berekening van de kosten, omzet en marges.

Shinrai, een Japans woord dat "loyaliteit, loyaliteit en succes" betekent, is de generieke naam van OKI's wereldwijde kanaalpartnerprogramma dat voortdurend wordt uitgebreid en geoptimaliseerd. De individuele partnerstatus is gebaseerd op het bedrijfsmodel en afhankelijk van de integratie en betrokkenheid van de distributeur bij OKI. Verder kunnen partners zich binnen het programma specialiseren in verschillende domeinen: grafische kunsten, oplossingen, ondersteunende diensten of Smart Managed Document Solutions. Alle deelnemers profiteren van de vele voordelen: in PartnerNet vinden ze actuele informatie over OKI en de sector, een brede waaier aan incentives, tools en online trainingen.

Smart Managed Page Services: proactieve volgen van verbruiksartikelen

Partners die gebruik maken van met Smart Managed Page Services hoeven geen voorraadniveaus meer bij te houden voor het gamma Standard producten. Via Smart Support beheert OKI verbruiksartikelen op Europees niveau met behulp van een automatisch volgsysteem. Dit zorgt ervoor dat artikelen automatisch worden besteld en geleverd wanneer nodig. Hierdoor blijft de printervloot van de klant operationeel, terwijl het vervelende bestellen en volgen van verbruiksgoederen verdwijnt.

"Smart Support vermindert niet alleen de downtime van de printers van onze klanten, maar vermindert ook de kosten voor verbruiksartikelen en benodigde opslagruimte," vertelt Erik Piepenburg, Business Development Manager bij OKI. "Partners die gebruik maken van OKI's Smart Managed Page Services profiteren van een transparante bedrijfsplanning waardoor ze sneller en nauwkeuriger kunnen reageren op de behoeften van klanten. Op deze manier evolueren zij van leveranciers naar betrouwbare partners. Zo kunnen zij een duurzame en winstgevende relatie met hun klanten opbouwen.”

Partners die al deelnemen aan OKI’s Shinrai Partner Programma kunnen eenvoudig en snel toegang krijgen tot het Smart Managed Page Programma via het OKI PartnerNet. Gekwalificeerde vakhandelaren die nog niet actief aan het Shinrai Partnerprogramma hebben deelgenomen, kunnen via de OKI homepage toegang tot het Partnerprogramma aanvragen. Zij kunnen zich hier registreren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-04T11:44:18.000Z OKI
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.