Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CompTIA onthult plannen voor Benelux-community

Amsterdam, 6 februari 2019 – CompTIA, 's werelds grootste associatie van technologiebedrijven, onthult haar plannen voor een open, leveranciersonafhankelijke community die volledig gericht is op de behoeften in de Benelux. De community helpt bedrijven succes te boeken in een tijd waarin veranderingen sneller gaan dan ooit. Tijdens de communitymeeting – die vandaag plaatsvindt op ISE 2019 (Integrated Systems Europe) – nemen opinieleiders in de industrie deel aan het gesprek en helpen de plannen voor 2019 vorm te geven.

De snelle groei van de sector wordt gevoed door innovatieve bedrijfsoplossingen die gebruikmaken van de nieuwste opkomende technologieën, zoals slimme steden/gebouwen, SaaS, blockchain, cybersecurity, nieuwe bedrijfsmodellen en een sterke ondernemerscultuur. CompTIA biedt deze bedrijven ondersteuning en advies met deze nieuwe community.

Jeroen den Haan, Senior Sales Manager EMEA bij SolarWinds MSP: "We kennen de waarde van CompTIA van onze zakelijke betrokkenheid in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië, en denken dat het een welkome aanvulling op de lokale markt is. CompTIA werkt samen met managed service providers en daarom geloven we dat het bedrijf ons vakgebied kent en echte service kan bieden aan de lokale industrie."

Robert Rosier, CEO van TPEX International BV: "In een groeiende markt – zoals slimme gebouwen waar alles overgaat naar een building IP-backbone – kunnen we dankzij onze ervaring met geavanceerde videoconferencing ons ook richten op smart-buildings, deep-learning videocontentanalyse en videosurveillance. Dit is nieuw terrein en we zijn verheugd samen te werken met CompTIA om te ontdekken hoe IT deze nieuwe gebieden aanpakt."

George van Brugge, CEO van Portland: "Portland is een value-added distributor met een sterke focus op MSP's in de Benelux. We hebben ruim duizend traditionele IT-resellers geholpen managed service provider te worden. Als CompTIA-ambassadeur is Portland nu in staat om tientallen jaren ervaring en een schat aan kennis van de IT-industrie in te brengen en door te geven aan de MSP's. We geloven oprecht dat alle partijen enorm profiteren van een samenwerking met CompTIA."

CompTIA's missie – als wereldwijde handelsorganisatie – is de IT-industrie te versterken en vooruit te helpen door bedrijven te laten groeien en bekwaam technisch personeel op te leiden. De leden variëren van Fortune 500-bedrijven, zoals Microsoft, Apple en Google, tot kleine technische dienstverleners die de implementatie en het beheer van technologie ondersteunen. De door leden gerunde community’s van CompTIA vormen de bouwstenen van hun op de industrie gerichte initiatieven, onderwijs, onderzoek en programma’s. Deze nieuwe community zal managers en thought leaders in de Benelux inschakelen om gemeenschappelijke industriële problemen op te lossen en daarmee een positieve impact hebben op de industrie.

Nancy Hammervik, Executive Vice-President Industry Relations van CompTIA: "Dit is een geweldige kans voor organisaties om deel uit te maken van een boeiende, nieuwe technologiecommunity voor de Benelux. Als organisatie die gerund wordt door leden, kijken we uit naar het werken met technische professionals in de regio om de toekomst van onze industrie vorm te geven."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-06T14:53:12.000Z CompTIA


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.