Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

iText breidt business development team uit

GENT – Het Belgische bedrijf iText, met hoofdkantoor in het Technologiepark in Zwijnaarde, kondigt aan dat het zijn business development team heeft uitgebreid. John Eddy werd aangesteld als hoofd van Sales and Marketing, en hij voegt zich bij het global management team. Bill Fanning komt erbij als Sales Director, verantwoordelijk voor de ondersteuning in de VS.

Het Belgische bedrijf iText, wereldwijd erkend als thought-leader en innovator voor PDF-bibliotheken en -oplossingen, kondigt aan dat het zijn business development team heeft uitgebreid. John Eddy werd aangesteld als hoofd van Sales and Marketing, en hij voegt zich bij het global management team. Bill Fanning komt erbij als Sales Director, verantwoordelijk voor de ondersteuning in de VS. 

Door de toenemende vraag naar AGPL en commerciële licenties voor innovatieve workflows van PDF-documenten, heeft het bedrijf geïnvesteerd in extra senior leaders. Zo vervoegt John Eddy iText als Head of Sales and Marketing. John heeft jarenlange ervaring in het leiden van sales and marketing teams, onder meer bij Intellisoft Group, Kaspersky Lab en Intel Security. Vóór hij in de bedrijfswereld stapte, bouwde hij 15 jaar lang een carrière uit in het Amerikaanse leger. 

Naast John komt ook Bill Fanning aan boord bij iText. Tot voor kort was hij aan de slag als General Manager bij de Amerikaanse Job Exchange, en als Chief Revenue Officer bij Jobiak. Daarvoor bouwde hij meer dan 20 jaar ervaring op in het leiden van verkoopteams in technologiebedrijven zoals Oracle, PeopleSoft, JobTarget en andere. 

"Het doet ons veel plezier om John en Bill bij iText te hebben. Met hen erbij zullen we sneller kunnen schakelen om onze groeidoelstellingen, en in het bijzonder die in de VS, te bereiken." zei Yeonsu Kim, CEO van iText. Miljoenen ontwikkelaars over de hele wereld gebruiken de PDF-bibliotheken van iText om digitale documenten te maken. De iText technologie wordt ingezet voor de aanmaak en beheer van diverse soorten documenten: facturen, creditcardoverzichten, mobiele instapkaarten, gerechtelijke archieven, en zo veel meer. 

Over iText 

iText is een wereldleider in innovatieve PDF-software. Onze producten worden door miljoenen mensen gebruikt, zowel open source als commercieel. Veel bedrijven uit de Fortune 500 zijn klant en komen uit diverse sectoren, gaande van technologiebedrijven en financiële bedrijven tot bedrijven in de gezondheidszorg, maar ook overheidsinstellingen en KMO’s. Naast de hoofdzetel in België, heeft iText nog kantoren in Azië en de VS. Voor meer informatie, zie www.itextpdf.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-19T16:05:08.000Z iText Group


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.