Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VanRoey.be wint Cloud Partner Of The Year Award!

Ruckus verkiest VanRoey.be tot EMEA Cloud Partner van het jaar! Woensdag 18 september op het BigDogs EMEA event van Ruckus Networks in München werd VanRoey.be gelauwerd als Cloud Partner of the Year. Onze collega’s Hans Van Ballaer en Roel Van Looy mochten de award in ontvangst nemen.

Ruckus Networks is een Amerikaanse leverancier van bedrade en draadloze netwerkoplossingen voor organisaties. Hun aandeel van o.a. switches en access-points met bijhorende intelligente cloudsoftware en apps groeit al jaren aanzienlijk dankzij de geleverde performantie voor scherpe prijzen, en dat gecombineerd met ongezien beheer- en installatiegemak.   

Onze collega’s Roel Van Looy, Technical Security Director en Hans Van Ballaer, Senior Network Solutions Architect & CWNP mochten de Award in ontvangst nemen.

Hans Van Ballaer blikt terug op een fenomenaal jaar: “Al enkele jaren zetten we sterk in op Ruckus. Als resultaat behaalden we het maximale niveau van partnership en certificaten en bijgevolg plaatsen we vandaag Ruckus netwerken in de meest uitdagende omgevingen zoals tal van scholen, ziekenhuizen, hotels en grote organisaties. Een kers op de taart was het project dat we recent bij Schoenen Torfs realiseerden. 75 Vestigingen werden voorzien van WiFi met een cloudbeheer platform. Het is een fijne erkenning voor het harde werk en de indrukwekkende verwezenlijkingen. En of we trots zijn!”

Roel Van Looy is wederom trots op zijn team: “Ik kan het haast zelf niet geloven, onze tweede EMEA award dit jaar is binnen! We bewijzen keer op keer dat wanneer we inzetten op technologie waarin we zelf sterk geloven, we hoge toppen scheren. Trust your instincts, gefundeerd op bergen kennis en ervaring. Ik kan enkel toevoegen dat ik ons salesteam en onze engineers enorm wil bedanken voor hun inzet en eindeloze honger naar kennis! Ook wens ik onze klanten te bedanken voor het vertrouwen in onze mensen.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-20T15:29:48.000Z VanRoey.be


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.