Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Centralpoint wil nu ook op de Belgische markt nummer 1 worden

Centralpoint, de grootste IT-reseller van Nederland, wil diezelfde ambitie nu ook in België waarmaken. Doelstelling is om de nummer 1 te worden in België. Daarom zal Centralpoint België, in augustus en september alleen al 10 nieuwe profielen in dienst nemen.

Ambitie in België

In België is Centralpoint sinds 2011 aanwezig, maar het is pas sinds de voorbije jaren dat er een stevig groeitraject is ingezet. “Ondanks het moeilijkere investeringsklimaat sinds het voorjaar groeide de omzet toch met zo’n 30%”, vertelt Alexander Goes, country manager België. “Ons doel en onze strategie is om de grootste b2b ict-leverancier van het land worden, en voor elke klant een passende oplossing te kunnen bieden op zijn of haar IT-vraagstuk. Met deze nieuwe uitbreiding van het team met 10 nieuwe medewerkers willen we onze ambities nog meer kracht bijzetten. Het voorbije jaar hebben we voornamelijk verkoopprofielen aangetrokken om onze groei te bestendingen. Nu halen we profielen in huis om onze klanten en onze groei in de breedte te ondersteunen: onder meer technical field engineers, datacenter presales specialisten en interne ondersteunende diensten zoals HR en Marketing.

Relatie met vendoren versterken

Daarnaast wil Centralpoint de relatie met de vendoren optimaliseren. In dat kader moet de komst van Wim Feyen vanaf deze dinsdag 1 september gezien worden. Met werkervaringen bij onder andere Lenovo, Kaspersky en Sophos, kent Wim als geen ander de noden van de vendors. Als strategisch vendor en marketing manager zal hij de komende jaren mee de lijnen uitzetten en de allianties met de vendoren versterken.

Ik krijg bij Centralpoint de kans om een verhaal uit te bouwen waar muziek in zit. Centralpoint wint jaar na jaar marktaandeel en ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring Centralpoint nog meer als een preferred partner voor de vendoren kan positioneren. Op die manier maken we bij Centralpoint de cirkel volledig rond richting de eindklant”, aldus Wim Feyen.

Grootste in Nederland

Centralpoint BV is in Nederland de belangrijkste B2B IT-reseller. Het bedrijf, begonnen als zogenaamde box mover, veranderde al snel van strategie en koos resoluut om IT-diensten met toegevoegde waarde aan te bieden (consultancy, beheer, beveiliging, logistiek, …). Vandaag zorgt een team van ruim 550 enthousiaste professionals dat ze voor elk IT-vraagstuk van een organisatie een passende oplossing vinden. Ze geven merkonafhankelijk advies en dat wordt geapprecieerd in de markt. De vele awards van zowel vendoren als media onderstrepen dit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-02T16:35:38.000Z Centralpoint


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.