Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Avit is EMEAR North Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year 2021

Vianen – Netwerk integrator en managed service provider Avit Group is door Cisco benoemd tot EMEAR North Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year 2021. Deze award is tijdens de Cisco Partner Summit 2021 uitgereikt aan partners uit de North EMEAR-regio die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben onderscheiden.

Avit heeft zijn positie als managed service provider op gebied van enterprise networking versterkt door een enorme groei te laten zien op deze core architectuur en daar heeft de eigen ontwikkeling van de managed SD-WAN dienst heel erg aan bijgedragen. Avit gelooft in de software defined networking propositie van Cisco met de Meraki en DNA platformen. Hierop heeft Avit dubbel digit growth laten zien in het afgelopen Cisco fiscale jaar.

Het thema van de Cisco Partner Summit dit jaar was "Alles is mogelijk", wat volgens Kim Sonn, Channel Director EMEAR North, een goede beschrijving is van de situatie waarin Cisco en Avit Group zich samen bevinden: “We zijn echt onder de indruk van de resultaten van vorig jaar. De transformatie van Avit naar een bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van softwareontwikkeling en terugkerende inkomsten is erg opvallend. Avit Group heeft een verschuiving gemaakt naar het leveringsmodel dat aansluit op de manier waarop klanten IT willen consumeren. Namelijk, via een sterke ‘Managed Service Practice’ en door tegelijkertijd de netwerkoplossingen via API's te integreren met toepassingen van klanten. Dit is heel indrukwekkend en des te meer omdat dit resulteert in de groeiende financiële resultaten. Avit Group springt er echt uit als een groeiverhaal!”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-25T16:44:02.000Z Avit Group


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.