Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unit4 stelt Tania Garrett aan als Chief People Officer

Adobe-veteraan brengt ruim twintig jaar aan internationale HR-ervaring mee om snelle groei en internationale expansie Unit4 kracht bij te zetten

Unit4, leverancier van cloud bedrijfssoftware voor middelgrote en dienstverlenende organisaties, maakt vandaag bekend dat het Tania Garrett heeft aangesteld als Chief People Officer. Garrett zal in deze functie leidinggeven aan de People Success-organisatie. Haar takenpakket omvat personeelswerving, training en ontwikkeling, arbeidsvergoedingen en secundaire voorwaarden. Garrett zal daarnaast de regionale HR-teams aansturen en verslag uitbrengen aan Mike Ettling, de CEO van Unit4.

Ruim twintig jaar HR-ervaring ​Met ruim twintig jaar HR-ervaring die ze opdeed bij marktleiders in diverse sectoren en regio’s is Garrett expert in het aansturen van HR-organisaties van snelgroeiende multinationals. Zij heeft bedrijven bijgestaan tijdens complexe fusie- en overnameprocessen en beschikt over een in de praktijk bewezen trackrecord op het gebied van organisatie-inrichting en het aansturen van teams in verschillende locaties. Met al deze ervaring is zij in staat om voor een hoogwaardige werknemerservaring te zorgen.

Garrett was eerder actief bij Adobe, waar ze leiding gaf aan de International Employee Experience-organisatie. Haar werkgebied omvatte de regio’s EMEA, Asia-Pacific en Japan. Voordat zij bij Adobe in dienst trad was Garrett actief als Group HR Director bij een juridisch adviesbureau, waar ze met succes de verkoop van de onderneming in goede banen leidde met een nieuw aangesteld managementteam. Garret is ook werkzaam geweest voor Experian, Towers Watson en Valspar.

“Het doet ons een genoegen om Tania binnen de organisatie van Unit4 te verwelkomen. Dit is een perfect moment, omdat we net een nieuwe groeifase inluiden”, zegt Mike Ettling, de CEO van Unit4. “Met haar trackrecord van strategisch leiderschap en uitvoerend vermogen is Tania de juiste persoon om ons te helpen om verder in onze mensen te investeren. Daarmee kunnen we op onze beurt organisaties helpen om sneller een uitmuntende people experience naar hun organisatie en klanten te brengen.”

“Ik vind het geweldig om bij Unit4 in dienst te treden in een tijd waarin we allemaal net uit de coronacrisis komen. Bedrijven willen opnieuw prioriteit toekennen aan duurzame groei”, aldus de kersverse Chief People Officer Tania Garrett. “Zakelijke leiders moeten zich nu meer dan ooit inzetten om talent te behouden en mensen op nieuwe manieren te motiveren. Ik kan niet wachten om dit traject aan te gaan hier bij Unit4.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-16T15:28:41.000Z Backstage Communication


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.