Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Het nut van een maatwerk webshop laten maken

Een webshop laten maken op maat door een specialist op het gebied van Magento 2 heeft veel voordelen voor je bedrijf. Als de website soepel functioneert en erg gebruiksvriendelijk is wordt het vaker een stuk aantrekkelijker voor klanten om een aankoop te maken. Daarnaast heeft het laten maken van een webshop door een specialist nog veel meer aantrekkelijke voordelen. Een maatwerk webshop laten maken? Zo regel je dit.

Een webshop laten maken door een specialist

In de wereld van E-commerce staat de webshop centraal. Een mooie, goed werkende webshop trekt vanuit zichzelf al klanten aan. Omdat Magento 2 een open source software is worden er veel codes aangeboden op het internet die zogenaamd de website beter laten werken. Deze codes kunnen vaak echter wat twijfelachtig zijn of andere problemen creëren op de website. Daarnaast kan het natuurlijk ook altijd zijn dat de functies van Magento niet altijd meewerken met jouw visie. Kies er daarom voor om een specialist in te schakelen die jouw visie realiteit maakt. 

Maar liefst 47% van de consumenten verwachten een laadtijd van maximaal 2 seconden. Heb je niet de juiste kennis over het optimaliseren van sommige onderdelen op de website kan je hier aardig wat klanten mee kwijtraken. Een specialist weet precies hoe deze problemen kunnen worden opgelost en zorgt voor een website die op de optimale snelheid werkt. Dit is niet alleen handiger voor de klanten maar ook voor de eigenaar. 

Gebruiksvriendelijkheid gecombineerd met snelheid. Dat is de visie van elke specialist op het gebied van Magento 2. Door de website te optimaliseren met handige beetjes code en de website zelf een mooi gemakkelijk te gebruiken overzicht te geven weet je zeker dat je een webwinkel hebt waar je nog jarenlang gebruik van kan maken. Kies ervoor om een website op maat te laten maken door een specialist op het gebied van Magento 2!

Een webshop met Vendic Elements

Een volledige webshop op maat laten maken die binnen 6 weken startklaar is kan bij het bedrijf Vendic. Dit is een pakket dat volledig kan worden gepersonaliseerd compleet naar jouw wensen en voorkeuren. Het pakket is snel, betrouwbaar en heeft een oog op detail. De webshop bezit over handige functies en is een stuk betaalbaarder dan een volledig op maat gemaakte webshop. 

Door middel van Vendic Elements krijg je dus een volledige Magento 2 webshop die aangepast kan worden naar jouw voorkeuren. Een volledig op maat gemaakte webshop voor maar 10000 euro. Daarnaast blijft Vendic het project Elements altijd ontwikkelen. Dit levert een stuk sneller resultaat op met meer gebruikersvriendelijkheid en een overal fijn te gebruiken webshop. Dit is ideaal voor de E-commerce. Op zoek naar een Magento 2 specialist? Neem hier contact op. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-30T17:00:25.000Z Vendic


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.