Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hoe werkt een Philips Hue lamp?

Met het draadloze kan je voor elk moment de gewenste sfeer creëren. De Philips Hue lamp is op afstand te bedienen. Het spreekt waarschijnlijk voor zichzelf dat je met deze lamp ontelbaar veel mogelijkheden hebt.

Wat is Philips Hue?

De reden waarom de Philips Hue lampen steeds populairder worden is omdat deze lampen een draadloos verlichtingssysteem hebben. Dit zorgt voor ongekend veel mogelijkheden. Nog een voordeel van dit systeem is dat het heel energiezuinig is.

Met de Philips Hue kan je eenvoudig het licht in je huis op je persoonlijke voorkeuren afstemmen. Je kan niet alleen het licht dimmen, het is ook mogelijk om een aantal lampen aan elkaar te koppelen of om je systeem verder uit te breiden.

Dit mag dan misschien ingewikkeld klinken, toch is dit beslist niet het geval. Philips Hue lampen hebben als voordeel dat ze heel makkelijk te installeren en te bedienen zijn. Hoe het werkt is heel erg simpel. 

Hoe werkt het?

Dit is hoe een Philips Hue lamp werkt. Op de dimmer zit een aan/uit knop. Hiermee kan je de lamp aan en uitzetten. De Philips Hue lamp zal automatisch inschakelen op de stand die je het laatst gebruikt hebt.

Wil je meer licht, dan druk je op de knop om het licht wat feller te maken. Minder licht? Gebruik de knop dan om het licht een beetje mee te dimmen. Wanneer je op de uitknop drukt zullen alle lampen die op de dimmer aangesloten zijn uitgaan.

Welke soorten zijn er?

Van de Philips Hue lampen zijn er een aantal verschillende soorten. Omdat er diverse productlijnen zijn is het mogelijk om je huis compleet met deze slimme lampen te verlichten. Met de Philips Hue Ambiance kan je zelf je eigen licht recepten instellen.

Een licht recept is een programma wat je vooraf naar eigen wens in kunt stellen. De lampen zullen dan automatisch naar de ideale helderheid gaan. Je kan dus een licht recept instellen wanneer je een boek wilt gaan lezen of juist om thuis te gaan werken.

Je kan een licht recept instellen door enkele malen op de aan/uitknop te drukken. Hierdoor zal de dimmer automatisch overschakelen naar licht recepten die je eerder hebt ingesteld. Je hebt hierbij diverse mogelijkheden.

Wil je goed wakker worden na een korte nacht, dan kies je voor de energize-stand. Dit is helder wit licht waardoor je snel weer helemaal wakker bent en klaar om met nieuwe energie aan je dag te gaan beginnen.

Wil je concentratie, kies dan de optie concentrate. Om te gaan lezen kies je voor de optie read. Wanneer je even lekker wilt ontspannen kan je met de relaxstand een gezellige sfeer creëren. Benieuwd geworden naar buitenverlichting? Bekijk de website van GoedkoperMetLED.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-14T11:10:15.000Z GoedkopermetLED


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.