Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zo vind je snel het Instabox telefoonnummer

Maak je gebruik van Instabox, maar heb je moeite met het achterhalen van het telefoonnummer voor de klantenservice? Dan ben je niet de enige met dit probleem. Uiteraard kun je de veelgestelde vragen of de chatbot raadplegen, maar dit is vaak niet genoeg voor een specifiek probleem of vraag.

Bekijk hier het Instabox telefoonnummer en neem direct contact op met hun klantenservice voor persoonlijke hulp. Van maandag tot en met vrijdag is het telefoonnummer van 09:00 tot 22:30 bereikbaar. Op zaterdagen is dat een uurtje later, van 10:00 tot 22:30 – op zondagen is het nummer niet bereikbaar.

Waar kan ik het Instabox telefoonnummer voor bellen?

Je kunt voor verschillende redenen met het Instabox telefoonnummer bellen. Zo kun je het gebruiken om meer informatie te ontvangen over de service van Instabox of voor specifieke vragen. Dit kunnen vragen zijn over de kluizen van Instabox, het tijdstip van bezorging of om meer over de verzendkosten te weten te komen.Daarnaast kun je het Instabox telefoonnummer gebruiken om een klacht in te dienen. De klantenservice laat je vervolgens weten wat je moet doen om dit op een officiële manier kunt doen of biedt je eventueel direct een oplossing aan. Dit geeft je de optie om een dringend probleem met spoed aan te pakken.

Andere manieren om contact op te nemen met Instabox

Naast het bellen met het telefoonnummer van Instabox, heb je een aantal andere manieren om contact met ze op te nemen. Zo is het mogelijk om direct met de klantenservice te chatten. Dit doe je door op het chat-icoontje te klikken en een chat te starten, mits dit tijdens de openingstijden is. Voor antwoord op veelgestelde vragen is het bovendien mogelijk de Chatbot van Instabox te gebruiken.

Daarnaast is er de mogelijkheid om het contactformulier op de contactpagina van Instabox in te vullen. De klantenservice zal vervolgens zo snel mogelijk reageren met een passend antwoord.Tot slot heeft u de optie om Instabox via sociale media te benaderen. Zo is de klantenservice via Facebook te bereiken door ze een bericht via Facebook Messenger te sturen. Instabox is ook actief op Instagram en LinkedIn, waar ze actuele ontwikkelingen en vacatures plaatsen, maar hier is het niet mogelijk om direct contact op te nemen met de klantenservice.

Bellen met Instabox

Neem dus contact op met het Instabox telefoonnummer voor direct contact met de klantenservice, maar let wel op dat je dit tijdens de openingstijden doet. Ben je op zoek naar nog meer telefoonnummers van instanties en bedrijven? Hier vind je meer informatie over het bedrijf KlantenserviceDirect.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-25T09:57:23.000Z Mr.Prezident
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.