Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Avit-Wingmen neemt Comized over voor verdere internationale expansie

Het Europese netwerk Avit–Wingmen heeft de Deense Managed Collaboration specialist Comized overgenomen. Deze acquisitie is een zeer belangrijke vervolgstap in de verdere realisatie van een Europees netwerk van experts en de internationale groeiambities van Avit.

Begin dit jaar hebben Avit en de Deense Wingmen de krachten gebundeld met als doel een Europees netwerk van experts te creëren voor een ’secure digital future’. De overname van Comized is de eerste overname voor Avit-Wingmen.

Avit en Wingmen hebben beiden een klantgerichte focus die het vertrouwen en de langdurige samenwerking met zowel klanten, partners als collega's omarmt. Comized heeft dezelfde klantgerichtheid, een vergelijkbare benadering van de workflow en is een culturele match.

Ronald Kraanen, CEO Avit Group: "De overname van Comized is een zeer belangrijke vervolgstap in de verdere realisatie van een Europees netwerk van experts en de internationale groeiambities van Avit. Het is een mooie ontwikkeling binnen de Deense markt en wij zien veel overeenkomsten in onze ambities en binnen onze culturen. Wij hebben de ambitie om sneller en meer IT-oplossingen en diensten te ontwikkelen om de belangrijke transities en innovaties waar onze klanten, vooral multinationals en publieke opdrachtgevers, voor staan te kunnen ondersteunen. Door onze kennis en expertise te bundelen zijn wij in staat de Europese groei nog sneller te realiseren.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-26T15:42:23.000Z Avit


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.