Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Handige geschenken voor wie werkt in ICT

Ken je iemand die veel bezig is met hun computer, laptop of de digitale wereld? Weet je niet wat je die persoon best cadeau kan doen? Mensen zijn tegenwoordig meer en meer afhankelijk van technologie in hun dagelijks leven en het gebruik van gadgets en apparaten. Daarom is het evident dat geschenken die dat ondersteunen of tegen aanleunen enorm geapprecieerd worden. Lees verder om te weten te komen welke geschenken zowel gepast als op prijs gesteld worden.

Sportieve types

Zoek je een persoonlijk cadeau voor een echte tech-kenner die daarnaast ook sportief is? Of misschien zoek je net een sportief cadeau om iemand te steunen die buiten hun uren wilt leren om meer met sport bezig te zijn. Denk dan aan een slim horloge of ‘smartwatch’. Zo’n apparaatje kan bijzonder veel. Zo houdt het bijvoorbeeld je hartslag bij, telt het je stappen en tempo, maar ontvangt het ook meldingen van je telefoon. Al die data kan je daarna raadplegen via een app of website. Zo kan een echte tech-fanaat niet alleen genieten van data tijdens hun uren, maar ook achteraf en in hun persoonlijke omgeving. 

Goodiebags

Zoek je een budgetvriendelijker of zakelijker cadeautje? Denk dan aan goodiebags. Die kan je enorm personaliseren. Het is altijd een goed idee om pennen te laten bedrukken en een notitieboekje mee te geven, want dat gaan mensen nog zeker kunnen gebruiken. En voor iemand die werkt in ICT kan je daarnaast echt handige en attente cadeaus geven. Denk bijvoorbeeld aan draadloze oortjes of een headset. Ook een USB-stick is enorm handig om mee te geven. Al is het een kleintje, dat kan iedereen gebruiken. Mensen die veel op de baan zijn kunnen ook genieten van een telefoonhouder voor hun wagen. En mensen die dan weer veel op hun smartphone werken zullen een powerbank dan weer appreciëren. 

Een laatste en origineler geschenk zijn RFID-blockers. Die kaarten blokkeren RFID-technologie informatie-uitwisseling die nodig is voor onder andere contactloos betalen. Het is dus een extra veiligheidsmaatregel tegen criminelen die je elektronisch willen afzetten. Vergeet ook zeker niet de nodige visitekaartjes bij je goodiebag te steken. Dit is een uitgelegen kans om je (potentiële) klanten een beetje subtiele marketing mee te geven. 

Bedrijfsfeestjes 

Deze feestjes zijn geweldige manieren om collega’s en partners te bedanken voor hun inzet. Op dit soort evenementen is het enorm fijn om een soort virtual reality spel of interactie neer te zetten. Op deze manier worden de gasten ook weer herinnerd aan andere, speelse kanten van technologie dan wat hun dagjob inhoudt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-24T11:42:01.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.