Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Commvault sluit drie nieuwe partnerships

Tijdens HIMMS heeft Commvault bekendgemaakt dat het samenwerkingsverbanden is aangegaan met CloudWave, Harmony Healthcare IT en TeraRecon.

CloudWave zet het Commvault Data Platform in ter ondersteuning van zijn nieuwe dienst OpSus Backup. Deze backup-as-a-service (BaaS)-oplossing biedt zorginstellingen de mogelijkheid om op snelle, eenvoudige en veilige wijze gebruik te maken van de cloud voor het beschermen en herstellen van bedrijfskritische applicatiegegevens.

Commvault heeft daarnaast zijn krachten met Harmony Healthcare IT gebundeld. Dankzij deze samenwerking kan het Commvault Data Platform worden uitgebreid met nieuwe mogelijkheden voor het verzamelen en integreren van data. Zorgverleners kunnen op deze manier naadloos verouderde softwareoplossingen uit productie halen en de kosten van het applicatiebeheer reduceren, terwijl hun data wordt beheerd en beschermd door het Commvault Data Platform.

TeraRecon en Commvault zorgen voor technologische doorbraak: Commvault maakte tijdens HIMMS bekend dat het een technologische mijlpaal heeft gerealiseerd in de samenwerking met TeraRecon, een leider in geavanceerde oplossingen voor visualisatie en medische beeldweergave. Organisaties in de gezondheidssector kunnen nu medisch beeldmateriaal overal toegankelijk maken op een niet eerder vertoonde snelle manier.

Verder lanceerde Commvault een nieuwe whitepaper van IDC, waarin wordt uiteengezet hoe zorginstellingen zich van de concurrentie kunnen onderscheiden door middel van holistisch databeheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-23T13:41:00.000Z Commvault
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.