Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Commvault kondigt integratie aan met FlashStack™

Commvault kondigt integratie aan met FlashStack™

Commvault, wereldwijd leider in zakelijke back-up-, herstel-, archiverings- en cloud-oplossingen, kondigt de integratie aan van zijn Commvault Data Platform en IntelliSnap®-technologie met FlashStack™, een flexibele geconvergeerde infrastructuuroplossing die gezamenlijk door Cisco en Pure Storage wordt aangeboden. Daarmee wordt de laatste stand der techniek op het gebied van rekenkracht, netwerktechnologie en storage-hardware gecombineerd tot een geïntegreerde architectuur. Dankzij de integratie van de databeschermingslaag voor FlashStack met IntelliSnap kan Commvault samen met Pure Storage en Cisco een alternatief bieden voor de traditionele lappendeken van losstaande servers, opslagvoorzieningen en netwerkapparatuur. Hun kant-en-klare, vooraf geteste en geoptimaliseerde oplossing biedt organisaties een krachtig presterende en schaalbare infrastructuur voor het beheer van bedrijfskritische workloads.

De integratie van IntelliSnap met FlashStack vertegenwoordigt een ideaal alternatief voor traditionele tools voor gegevensbeheer en databescherming die onvoldoende schaalbaarheid en ondersteuning bieden voor bedrijfskritische applicaties en databases zoals Oracle, VMware SAP Microsoft SQL en Exchange, of die nu een fysieke of gevirtualiseerde vorm hebben.

Commvault is brancheleider in snapshot-technologie. Zijn IntelliSnap-technologie biedt ondersteuning voor een keur aan storage-hardware en biedt overkoepelende applicatiebewuste beheermogelijkheden die het mogelijk maken op de aanmaak, opslag en het gebruik van snapshots vorm te geven en automatiseren. Dit zorgt voor een drastische vereenvoudiging van procedures voor databescherming, gegevensherstel en de uitwisseling van informatie. De software van Commvault integreert daarnaast beschermings- en herstelprocessen door het automatiseren van workflows, waardoor de takenlast van de ICT-afdeling en FlashStack aanzienlijk wordt verlicht. Speciale test- en referentie-architecturen van Cisco en Commvault maken het mogelijk om de bescherming voor snapshots van FlashStack op even eenvoudige als efficiënte wijze aan te vullen met back-ups naar het Unified Computing System™ (Cisco UCS®) van Cisco, dat deel uitmaakt van de geconvergeerde infrastructuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-23T10:39:00.000Z Commvault


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.