Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cybersecurity architectuur van morgen: Infinity

Dit artikel delen:
cybersecurity

Check Point® Software Technologies Ltd. stelt vandaag Check Point Infinity voor, een revolutionaire cybersecurity architectuur ontworpen om tegemoet te komen aan de beveiligingsnoden van ondernemingen. Check Point Infinity is de eerste allesomvattende beveiligingsoplossing voor zowel netwerken, de cloud, als mobiele applicaties, die klanten beschermt tegen het groeiende aantal cyberaanvallen.

“Check Point Infinity is het resultaat van onze visie om een security architectuur te bouwen die de beste beveiliging koppelt met de beste intelligentie en het beste management voor netwerken, cloud en mobile,” zegt Gabi Reish, VP product management, Check Point. “Deze architectuur bereidt organisaties optimaal voor om in te spelen op de veranderende dynamiek in de IT-wereld. Het principe is heel eenvoudig: een uniforme security architectuur houdt bedrijven veilig in elke omgeving.”

Check Point Infinity verwezenlijkt deze visie via de unieke combinatie van drie elementen:

Eén Security Platform: gebruik maken van gemeenschappelijke platforms, threat intelligence en een open infrastructuur om beveiliging op alle platforms te bieden, ongeacht netwerk of grootte
Preventieve Threat Prevention: gericht op preventie om de meest gesofisticeerde gekende en ongekende aanvallen te blokkeren voordat ze plaatsvinden
Geconsolideerd Systeem: voor het beheer heb je maar één tool nodig en je kunt de beveiligingsinstellingen modulair aanpassen (naar type gebruiker). Verder worden alle threats op één scherm weergegeven zodat je de beveiliging efficiënt kan centraliseren.
Check Point Infinity geeft bedrijven de mogelijkheid om hun eigen beveiliging te beheren en om hun volledige IT-infrastructuur te beschermen en te beheren als één samenhangende architectuur.

Innovatieve en toekomstbestendige oplossingen

Technologische vooruitgang heeft niet alleen onze manier van werken veranderd, maar deze ontwikkelingen hebben ook invloed op de manier waarop bedrijven hun beveiliging moeten aanpakken. Check Point Infinity speelt in op deze behoefte en introduceert deze nieuwe toepassingen:

Security Management: De lancering van R80.10 bevat tientallen nieuwe mogelijkheden en verbeteringen, waaronder unieke policy layers, security multi-zones en verbeterde prestaties om organisaties te allen tijde te beschermen tegen elke dreiging.

Cloud: De bijgewerkte uitgebreide portfolio van Check Point vSEC Cloud Security integreert met private en publieke cloudplatforms voor de bescherming van cloudomgevingen.

Mobile: De nieuwe SandBlast Mobile is de enige unified cross-platform oplossing in de industrie. Deze technologie beschermt ondernemingen tegen mobiele aanvallen. SandBlast Mobile spoort zowel gekende als ongekende malware op en blokkeert ze, en beschermt onder meer tegen besmette Wi-Fi netwerken, man-in-the-middle aanvallen en SMS phishing.

Threat Prevention: de nieuw geïntroduceerde Check Point Anti-Ransomware technologie stelt bedrijven in staat om beschermd te blijven tegen cyber afpersing en zelfs de meest gesofisticeerde ransomware.

Security Appliances: Check Point kondigt de nieuwe ultra-high-end 44000 en 64000 security gateways aan met ’s werelds snelste threat prevention platform met een Real-World Production Threat Prevention aan 42 Gbit/s en een Real-World Production Firewall aan 636 Gbit/s. Ze bevatten ook een multi-bladed chassis om de dynamische behoeften van groeiende netwerken te ondersteunen. Daarnaast biedt Check Point de hoogste betrouwbaarheid en prestaties die noodzakelijk zijn voor de toekomst van cybersecurity.

Check Point Infinity opent de deur voor klanten om hun business te verbeteren met deze nieuwe IT-technologieën, en dit op een veilige en efficiënte manier over alle netwerken, cloud en mobile heen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-25T18:54:00.000Z Check Point Software Technologies


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.