Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe Kodak Alaris IN2 Ecosysteem

Data

Kodak Alaris neemt de complexiteit van het vastleggen van informatie weg door de lancering van het Alaris IN2 Ecosysteem. Dit is een krachtige combinatie van best-in-class scanners, software, services en partnerships, ontworpen om data chaos te transformeren in belangrijke informatie dat de efficiency verhoogt.

Het Alaris IN2 Ecosysteem helpt organisaties de productiviteit te verhogen, klantenervaringen te verbeteren en uiteindelijk de omzetgroei te stimuleren door middel van een reeks scanners, software en serviceverbeteringen.

• Software: Kodak Capture Pro en Info Input Express Software hebben in combinatie met de Alaris-scanners nieuwe, intelligente mogelijkheden die de productiviteit verhogen en de klantenervaring verbeteren. Het Info Input Solution portfolio introduceert ook een HTML5 Client-oplossing naast de huidige JavaScript-optie.
• Service: Het Alaris IN2 Ecosysteem biedt de juiste reparatie- en onderhoudsopties voor elke klant, evenals professionele diensten zoals configuratie, training en consultancy om het proces van het vastleggen te optimaliseren en beter te stroomlijnen.
• Scanners: De Kodak i4000-serie heeft vanaf nu metaaldetectie. Het detecteren en voorkomen van het invoeren van metaal zoals nietjes of paperclips vermindert stilstand en vermijdt schade aan de scanner en documenten.

"Binnen deze uitdaging ligt een enorme kans om groei en efficiëntie te stimuleren," zegt Rick Costanzo, president en algemeen directeur, Kodak Alaris Information Management. "Bedrijven die de digitale transformatie hebben ingezet zijn veel beter gepositioneerd om zich te onderscheiden van concurrenten en te winnen op de markt."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-26T13:49:00.000Z Kodak Alaris


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.