Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Networking4all gaat samenwerken met Qualys

Networking4all heeft een nieuwe samenwerkingspartner gevonden in internet security bedrijf Qualys. Het Amerikaanse bedrijf staat bekend om hun hoogstaande vulnerability management oplossingen die vanuit de cloud werken. Het bedrijf is al sinds 1999 actief in de online security en vulnerability management markt, en is een frontrunner op het gebied van de ontwikkeling van malware detectie, vulnerability management en andere cloud-based security oplossingen. Zo wordt het bedrijf wereldwijd geroemd om hun product Web Application Scanning (WAS), en hun SSL Labs Vulnerability Scanner.

De security producten van Qualys sluiten uitstekend aan bij het portfolio van Networking4all en zijn daarom uitermate geschikt als verbreding van ons assortiment. De producten van Qualys bieden enorm veel mogelijkheden voor klanten die niet alleen op zoek zijn naar eenvoudig te gebruiken security producten, maar ook de service en support die ze gewend zijn van Networking4all. Zo zullen op termijn alle SSL klanten van Networking4all periodiek een rapport ontvangen over de status en configuratie van hun certificaten.

Michiel van den Bos, Account Manager van Qualys ziet veel potentie in de samenwerking: “Networking4all staat al bekend als een deskundig security leverancier en is expert op het gebied van SSL certificaten en Digitale Handtekeningen. De markt mag nu dezelfde deskundigheid verwachten met cloud-based security software. Nu behoort het testen van externe en interne infrastructuur, het in kaart brengen van kwetsbaarheden en Policy Compliance tevens tot de mogelijkheden.”

De CEO van Networking4all Frank Leest is ook enthousiast over de samenwerking: “Qualys is een partner die net als ons kiest voor kwaliteit en service. Tevens zijn de oplossingen op het gebied van Monitoring, Risk Management en Compliance complementair aan het huidige aanbod van Networking4all. Een verrijking voor bestaande en nieuwe klanten.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-06T11:17:00.000Z Networking4all


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.