Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OSN introduceert FlexPrint en FlexRent.

OSN neemt de volgende stap in flexibiliteit met de introductie van FlexPrint en FlexRent: Printers en multifunctionals huren zonder looptijdverplichting en vaste afdrukvolumes.

De markt voor zakelijke printen wordt vaak gekenmerkt door langlopende contracten met vervelende voorwaarden. Al vanaf de oprichting streeft OSN ernaar om het verschil te maken met flexibele transparante overeenkomsten.

Met de introductie de unieke flexibele service- en huurovereenkomsten neemt OSN als eerste de volgende stap in de Managed Print Services markt. FlexPrint en FlexRent overeenkomsten zijn 100% flexibel, zonder looptijdverplichting of vaste volumes en volledig transparant in prijsopbouw.

Net zoals onze eerdere service overeenkomsten CopyKit bevat FlexPrint bevat geen vaste maandelijkse volumes waardoor organisaties alleen betalen voor afdrukken die ze daadwerkelijk maken. FlexPrint service overeenkomsten zijn vanaf nu maandelijks opzegbaar inplaats van per kwartaal.

FlexRent maakt het mogelijk voor een organisatie om gehuurde printers en multifunctionals op ieder moment boetevrij te retourneren terwijl de TCO over vijf jaar gelijk blijft. Dit betekent printers en multifunctionals huren zonder extra kosten met behoud van maximale vrijheid door 100% boetevrij retourrecht. Hierdoor kunnen organisaties altijd blijven inspelen op veranderingen. Printers kunnen geretourneerd worden als een locatie sluit of als een organisatie minder gaat printen door bijvoorbeeld digitalisatie.

FlexRent huurovereenkomsten worden aan het einde van de looptijd maandelijks verlengd en over de gehele looptijd wordt er geen indexatie toegepast, waardoor u nooit voor vervelende verassingen komt te staan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-07T10:10:30.000Z OSN Nederland


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.