Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Colt verkort afstand tussen Aziatische beurzen

Colt Technology Services heeft twee belangrijke low latency netwerktrajecten in de regio Asia Pacific verder geoptimaliseerd. De verbeterde verbindingen zijn per direct beschikbaar via het private, op Ethernet gebaseerde Colt IQ Network.

De sterke vraag naar connectiviteit vanuit de financiële sector en de upgrades van het Colt netwerk hangen nauw samen. Elke reductie van de latency verbetert de geldstromen tussen de aandelenbeurzen in elke door Colt verbonden stad. Naast marktpartijen die verbonden zijn aan de Hong Kong Stock Exchange (HKEX), Singapore Exchange (SGX), Australian Securities Exchange (ASX) en Japan Exchange Group (JPX/CC2) kunnen handelaars in alle delen van de wereld profiteren van de recente optimalisatie.

De latency op het Hongkong - Singapore-traject van de HKEX naar de SGX is teruggebracht tot circa 29 ms (roundtrip-vertragingstijd). De latency op het Sydney – Tokio traject van de ASX naar de JPX/CC2 is gereduceerd tot circa 99 ms (roundtrip-vertragingstijd). Voor beide trajecten geldt dat bovengenoemde latency lager dan die voor alle andere providers die in deze regio’s actief zijn.

Andrew Housden, VP Capital Markets bij Colt Technology Services licht toe: “Colt blijft de status quo uitdagen door connectiviteit met ultralage latency aan te bieden. Voor onze klanten telt elke microseconde. Dat geldt niet alleen voor financiële instellingen, maar voor alle bedrijven die van data afhankelijk zijn, of het nu gaat om mediabedrijven of industriële producenten. Zij hebben onze veilige verbindingen met hoge bandbreedte nodig om in de moderne digitale economie te kunnen functioneren en gedijen. Dit zet ons aan tot voortdurende innovatie en de verdere optimalisatie van het Colt IQ Network, dat superieure connectiviteit biedt om de digitale transformatie van bedrijven mogelijk te maken.”

Afgelopen mei maakte Colt een vergelijkbare optimalisatie van het traject van Tokio naar Chicago bekend. Colt is ook bijzonder actief geweest met het uitbreiden van de dekking van zijn netwerk op belangrijke endpoints van deze trajecten. Zo kondigde het eerder dit jaar projecten aan voor de uitbreiding van de glasvezelverbindingen van zijn 48e en 49e metro area networks in Hongkong en Singapore.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-20T10:50:58.000Z Evoke


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.