Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuw: Mist draadloze netwerken met AI in België

De producten en diensten van Mist, de pionier van zelflerende netwerken op basis van Artificiële Intelligentie (AI), zijn vanaf vandaag ook in België verkrijgbaar. Mist sloot daartoe een distributieovereenkomst met de Value Add Distributor Deltalink. Deltalink zal de producten en diensten verdelen naar haar Value Added Resellers (VAR’s) in België en Luxemburg.

Mist’s draadloze netwerkoplossingen zijn baanbrekend omdat ze als eerste AI integraal deel laten uitmaken van hun producten en diensten. Mist’s AI-gedreven draadloze netwerken kunnen organisaties helpen op twee manieren:

1.     Een Wi-Fi omgeving creeëren die voorspelbaar, betrouwbaar en meetbaar is.  Mist gebruikt machine learning – een statistisch computermodel dat in staat is om te leren van data waarbij het model wordt geleerd om patronen te herkennen - om zichtbaarheid te bieden in de WI-FI gebruikerservaring en om processen te automatiseren. M.a.w. de performantie van het Wi-Fi netwerk wordt continu, automatisch en real-time geoptimaliseerd. Hier vind je een korte video hoe het in zijn werk gaat.

2.     Draadloze locatiediensten binnenshuis creeëren. Mist laat je op een eenvoudig en schaalbare manier indoor locatiediensten uitrollen, zoals indoor navigatie (in fabrieken, loodsen, musea, etc.) en dat zonder de noodzaak van fysische beacons op batterijen op alle mogelijke plaatsen en in grote aantallen te moeten plaatsen. Een gedetailleerde analyse kan daarnaast helpen bij het localiseren van belangrijke assets en het begrijpen van verkeersstromen. Hier vind je een video hoe het in zijn werk gaat.  

Daarenboven het je met Mist maar 1 platform en 1 accesspoint nodig om beide zaken te kunnen verwezelijken. De draadloze producten en diensten van Mist zijn door Gartner opgenomen in hun Magic Quadrant 2018 voor zowel voor hun WLAN Access Infrastructure als voor hun Indoor Location Services.

Voor Deltalink zijn de producten en diensten van Mist een zeer waardevolle en door VARs gevraagde uitbreiding van haar product portfolio.

Johan Cools, CEO van Deltalink: “We zijn continu op zoek naar producten en diensten die oplossingen bieden voor problemen waar onze VARs bij hun klanten mee bezig zijn. Performante draadloze omgevingen en oplossingen voor de nu omslachtige fysische beacons voor indoor locatie staan hoog op het verlanglijstje van heel wat bedrijven en organisaties. We zijn zeer tevreden dat we met Mist hier nu oplossingen kunnen voor bieden. Hun producten met ingebouwde artificiële intelligentie zijn echt baanbrekend en zullen hun nut heel snel bewijzen. We zijn er ook van overtuigd dat onze klanten de Mist oplossingen snel zullen willen gaan gebruiken.”

Peter Bastiaansen, Business Development Director Mist: “We vinden het uitstekend dat onze innovatieve producten en diensten nu ook in België en Luxemburg beschikbaar zijn. We zochten naar een partner die samen met ons de BeLux markt kan ontwikkelen, een uitgebreid reseller netwerk heeft en de nodige added value zoals opleidingen, support etc. kan bieden. Met Deltalink vonden we hiervoor de ideale partner.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-12T15:28:46.000Z Deltalink


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.