Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Deltalink verdeelt oplossingen van Vivotek

De video- en netwerkcamera producten van VIVOTEK, één van de toonaangevende merken werelwijd in de IP beveiligingsmarkt, zitten vanaf vandaag ook in de portfolio van Deltalink. Deltalink vervolledigt hiermee verder haar oplossingen voor de markt van bewakings- & beveiligingsoplossingen.

Het bedrijf zal via haar partners in België en Luxemburg het gamma van VIVOTEK’s camera’s verdelen. Maar, deltalink mikt met deze producten eveneens op partners specifiek gespecialiseerd in ‘surveillance’ oplossingen. Deze laatste groep is een nieuwe markt voor deltalink dat daarmee wil inspelen op de groeiende convergentie tussen IT netwerken – camerabewaking en bijbehorende cloud-toepassingen.

Johan Cools, CEO van deltalink: “We merken al langer vanuit onze eigen klanten als vanuit de hoek van de bedrijven die bewakingsoplossingen aanbieden de trend naar convergentie tussen alles wat met video-bewaking, IP netwerken en cloud toepassingen te maken heeft. Het combineren van deze zaken vergt een expertise zowel in IP-netwerken als in video-producten. Dat is net iets wat deltalink haar partners kan aanbieden. Het opnemen van VIVOTEK in onze portfolio zal ons in staat stellen om heel concrete totaal-oplossingen aan te bieden aan al onze partners. ”

De selectie van de producten van VIVOTEK werd voorafgegaan door een marktonderzoek naar de spelers met de beste oplossingen in dit domein. VIVOTEK kwam als sterkste naar voren o.a. omdat het continu sterk investeert in R&D, een regionaal magazijn heeft van waaruit producten snel kunnen geleverd worden, een uitgebreid productgamma heeft en sterke groeicijfers laat zien wat wijst op een vertrouwen vanuit de markt.

De producten van VIVOTEK zijn per direct beschikbaar bij Deltalink. Specifieke trainingen en support (zowel voor- als naverkoop) worden voorzien voor zowel bestaande als nieuwe Vivotek partners.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-20T16:51:57.000Z Deltalink


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.