Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

802 Networks tekent distributiecontract voor de verdeling van NETCONNECT

802 Networks breidt het CommScope portfolio uit met NETCONNECT bekabelingsoplossingen. In combinatie met RUCKUS Networks Wi-Fi en switching oplossingen, kunnen ze nu een complete end-to-end netwerkinfrastructuur oplossing aanbieden.

Eind 2019 is 802 Networks een samenwerking aangegaan met CommScope voor de distributie van het complete RUCKUS Networks productassortiment. Deze succesvolle samenwerking is nu uitgebreid, want 802 Networks heeft de NETCONNECT bekabelingsoplossingen aan hun portfolio toegevoegd.

Met het nieuwe distributiecontract voor NETCONNECT producten kan 802 Networks nu gestructureerde bekabelingsoplossingen aanbieden, zowel in koper als in glasvezel.

End-to-end netwerkinfrastructuur oplossingen

De hoeveelheid gegevens die moeten worden getransporteerd en beheerd, groeit met de dag. Niet alleen in kantooromgevingen en overheidsinstellingen, maar ook in hotels, ziekenhuizen, scholen, universiteiten etc. Het legt een grote druk op de netwerkinfrastructuur.

Denis Leclef, CEO van 802 Networks, is dan ook erg trots: “Met de combinatie van de NETCONNECT bekabelingsoplossingen en het RUCKUS Wi-Fi en switching portfolio kunnen we de klanten nu een end-to-end oplossing aanbieden op basis van marktleidende producten van één fabrikant. Dit maakt ons een zeer interessante distributeur om integrators te ondersteunen bij het aanbieden van een totaaloplossing op basis van het marktleidende productportfolio van CommScope.

Meer informatie over CommScope’s NETCONNECT gestructureerde bekabeling kan je hier vinden.

Over 802 Networks

802 Networks is een value-added distributeur met een focus op netwerktechnologieën. Met meer dan 10 jaar ervaring in het installeren en configureren van access points, IP-camera netwerken en point-to-(multi)point verbindingen, kan je op hen vertrouwen voor een volledige service aan uw klanten. Ze bieden ook een flexibele ondersteuning om betrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-22T15:22:09.000Z 802 Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.