Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda versterkt MSP-securityportfolio met uitgebreide mogelijkheden

Dankzij de integratie van Barracuda Email Protection met SKOUT Managed XDR kunnen MSP's hun klanten e-mailsecurity bieden binnen het SKOUT Managed XDR-platform. Daarbij gaat het onder andere om bescherming tegen imitatie en domeinfraude, beveiliging van e-mailgateways en toegang tot loggegevens voor analyse van dreigingen en incidentrapportage.

“In het constant veranderende landschap van securitydreigingen moeten MSP's oplossingen en diensten leveren die alle risico’s aanpakken”, zegt Neal Bradbury, SVP, Barracuda MSP. “Met dit soort securityservices kunnen MSP’s direct en met de juiste informatie en middelen actie ondernemen om hun klanten te beschermen.”

De nieuwe alliantie met SentinelOne biedt zowel Barracuda SKOUT Managed XDR als Barracuda RMM extra functionaliteit voor endpointsecurity. Dankzij integratie van SentinelOne Endpoint Protection met Barracuda SKOUT Managed XDR kunnen MSP's nu de SentinelOne-oplossing aanschaffen en gebruiken via Barracuda's Managed XDR-service. Daarmee profteren MSP’s van de expertise van Barracuda's SOC, dat 24/7 analyse, detectie en rapportage van securityincidenten biedt, waarmee MSP’s zo nodig in actie kunnen komen. Bovendien kunnen MSP's die gebruikmaken van Barracuda RMM nu de securitystatus van hun klanten bewaken en beoordelen door gebruik te maken van SentinelOne.

“De nieuwe integraties met SentinelOne en SKOUT Managed XDR maken deel uit van onze missie om MSP’s te helpen over te stappen naar een businessmodel waarin security centraal staat. Daarbij past deze ontwikkeling bij onze focus op innovatie en versterking van de securitycapaciteiten van onze partners”, vervolgt Bradbury.

“De gedistribueerde, hybride werkmodellen van nu betekenen dat bedrijven nieuwe en innovatieve manieren moeten vinden om hun securitystatus te verbeteren”, zegt Brandon Andrews, VP Worldwide MSP, SentinelOne. “We zijn trots op deze samenwerking met Barracuda om MSP’s oplossingen te bieden, zodat zij hun klanten kunnen helpen bij het detecteren en verhelpen van mogelijke securitygebreken op endpoints en daarbuiten.”

Samengevat: 

- Integratie van Barracuda Email Protection met SKOUT Managed XDR versterkt Barracuda’s MSP-securityportfolio; 

- Dankzij een nieuwe alliantie met SentinelOne kunnen MSP’s hun mogelijkheden voor endpointsecurity uitbreiden wanneer ze SentinelOne aanschaffen en gebruiken via Barracuda SKOUT Managed XDR; 

- SentinelOne biedt verbeterd inzicht in endpoint security via Barracuda RMM; 

- De nieuwe integraties versterken de mogelijkheden voor e-mail- en endpointsecurity MSP's, door geavanceerde technologie te combineren met een 24/7 security operations center (SOC). 

Kijk voor meer informatie over Barracuda's MSP-securityfortfolio op https://barracudamsp.com/.

Blog: https://smarttermsp.com/qa-barracudas-enhanced-offering-for-email-and-endpoint-protection

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-02T14:33:06.000Z Barracuda Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.