Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GNX en Cerebo Networks leveren samen probleemloze connectiviteit

GNX en Cerebo Networks bundelen hun krachten om wereldwijd veilige enterprise-grade netwerken te leveren. GNX is de Next Generation Global Connectivity-provider die gespecialiseerd is in internetconnectiviteit en first- en last-mile-toegangsoplossingen wereldwijd. Cerebo Networks is een telco-onafhankelijke SASE-provider, gespecialiseerd in het opzetten van veilige en betrouwbare netwerken om verbinding te maken met de multi-cloud en om hybride werken te ondersteunen via platform-gebaseerde en modulaire services.

GNX werkt samen met Cerebo Networks om wereldwijd de meest veilige, flexibele en op maat gemaakte SD-WAN-netwerken te bieden. Samen creëren we infrastructuren die zijn ontworpen om volledig te voldoen aan de specifieke communicatie-behoeften en -eisen van de klant, met ingebouwde flexibiliteit om ervoor te zorgen dat ook toekomstige ontwikkelingen worden gefaciliteerd. GNX ondersteunt Cerebo en zijn klanten met underlay-services – en biedt overal ter wereld de best mogelijke managed internetconnectiviteit”, zegt Ivan Minev, Director of Sales bij GNX. 

Om de klant de beste continuïteit te garanderen, zorgt Cerebo op het door GNX geleverde underlay-netwerk voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van de SD-WAN- en SASE-omgeving. “In enterprise networking zien we dat one-size-fits-all niet langer van toepassing is. Sommige klanten willen een volledig beheerde oplossing inclusief managed underlay-services, en andere willen meer zelf doen of hun eigen network access inbrengen. Samen met GNX helpen we klanten in elke fase en in elke richting van hun reis. Daarom hebben we onze diensten modulair ingericht. GNX is expert in wereldwijde underlay-services en door ons partnerschap kunnen we nu als onderdeel van onze service overal de best mogelijke network access-oplossing bieden”, zegt Ferran van den Berg, oprichter en algemeen directeur van Cerebo Networks.

Cerebo Networks zal network management services leveren die GNX ondersteunen bij het helpen van klanten om de volgende stap te zetten naar echt veilige IP-netwerken met de implementatie van veilige SD-WAN- of SASE-netwerken overal ter wereld.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-08T12:23:06.000Z GNX


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.